Με το «δεξί» ο ΝΠΣ Βόλος, 1-0 τον Απόλλωνα Παραλιμνίου (photos)

Ο ΝΠΣ Βόλος πραγματοποίησε ιδανικό ξεκίνημα στην 1η αγωνιστική των πλέι οφ που οδηγούν στη Φούτμπολ Λίγκ, καθώς επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Παραλιμνίου στο δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης Βόλου. Οι «κυανέρυθροι» ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δίκαια έφτασαν στη νίκη, χάρη σε τέρμα του Γκαλίτσιου με κεφαλιά στο 29’.


Προβάδισμα με Γκαλίτσιο!

Μόλις στο 5’ ο Μελισσόπουλος έπιασε την κεφαλιά από κοντά, αλλά ο Γουναρίδης μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Πίτου Γκαρσία επιχείρησε να απειλήσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, απέκρουσε σωτήρια, όπως και στο σουτ που δοκίμασε ο Μάντζης στο 21’ από μακρινή απόσταση. Στο 29’ ο Πίτου Γκαρσία έβγαλε τη σέντρα από την αριστερή πλευρά, με τον Γκαλίτσιο να πιάνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και να χρίζεται σκόρερ, χαριζοντας παράλληλα το προβάδισμα στους «κυανέρυθρους».
Στο 36’ ο Πέντα σούταρε από μακρινή απόσταση, με τον Γουναρίδη να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να αποκρούει τη μπάλα σε πρώτη χρόνο και να τη μπλοκάρει σε δεύτερο. Στην τελευταία καλή προσπάθεια του πρώτου 45λεπτου, ο Δεμηρτζόγλου, σούταρε δυνατά μέσα από την αντίπαλη περιοχή, έπειτα από στρώσιμο του Μάντζη στο ύψος του πέναλτι, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να αποκρούει ενστικτοδώς. Έτσι, ο ΝΠΣ Βόλος πήγε στα αποδυτήρια, διατηρώντας το προβάδισμα ενός τέρματος, με το γκολ του Γκαλίτσιου από το 29’.

Δεν άλλαξε κάτι στο δεύτερο μέρος
Στο 52’ το σουτ του Πίτου Γκαρσία έφυγε εκτός εστίας, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μελισσόπουλου στο 54’. Δύο λεπτά αργότερα, το σουτ του Μερεσιώτη έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 61’ ο Μελισσόπουλος σούταρε λίγο άουτ, ενώ και η απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Πίτου Γκαρσία στο 63’, έφυγε επίσης εκτός εστίας. Στην τελευταία καλή φάση του αγώνα, η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πέντα, πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γουναρίδη.

Σκόρερ: 29’ Γκαλίτσιος.
Κίτρινες
: 78’ Δημόπουλος, 12’ Τάκας, 79’ Μεταλλίδης.
Διαιτητής
: Μιχαϊλίδης (Βοιωτίας).
Βοηθοί
: Φίλος, Σοφός (Βοιωτίας).

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Δεμητρτζόγλου (70’ Ηλιόπουλος), Πέντα (85’ Πιαστόπουλος), Καμπαγιέρο, Μάντζης (75’ Ντόσης), Πίτου Γκαρσία, Μελισσόπουλος (67’ Μηλιώτης).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Γουναρίδης, Πολυζωΐδης, Τάκας, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Δέντσας, Τριανταφύλλου (67’ Μεταλλίδης), Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης (88’ Κουλτσάκης), Τομαχασβίλι (69’ Τσαούσης), Λιάραας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις