“Κουπάτοι” και πρωταθλητές Μαγνησίας οι παίδες Β’ του Ολυμπιακού Β. (photos)

Πρωταθλήτρια Μαγνησίας αναδείχτηκε η ομάδα παίδων Β’ μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» έκαναν μια εξαιρετική πορεία στη διάρκεια όλης της αγωνιστικής περιόδου, όπου σημείωσαν 17 νίκες, ενώ ηττήθηκαν μόλις μία φορά.

Οι παίκτες της Ελένης Παπαθανασίου και της Ιωάννας Ράμμου έπαιξαν πολύ όμορφο μπάσκετ, επέδειξαν ήθος και απέδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει.

Το προηγούμενο Σάββατο, ο Ολυμπιακός Β. αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα μια μικτή ομάδα επίλεκτων και ταλαντούχων καλαθοσφαιριστών του Αιολικού Βόλου με προπονητή τον Αντώνη Σαμαρά. Έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, όπου τα παιδιά και των δύο ομάδων ξεδίπλωσαν το πλούσιο ταλέντό τους, ενώ στο τέλος αφού βγήκαν όλα μαζί φωτογραφίες, αποχώρησαν αγκαλιασμένα από τον αγωνιστικό χώρο.

Μετά την ολοκλήρωση του όμορφου τελικού, έγινε η απονομή του κυπέλλου στους πρωταθλητές από τον πρόεδο της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος μπάσκετ κ. Αλέκο Μεταφτσή και των μεταλλίων από τον έφορο των υποδομών και υπεύθυνο του τμήματος κ. Ευθύμη Χούτα.

Ο κ. Μεταφτσής απένειμε το κύπελλο το οποίο παρέλαβε ο καλαθοσφαιριστής Κωνσταντίνος Χαβδούλας. Συνεχάρη τα παιδιά και τις προπονήτριές τους για την επιτυχία τους, ενώ τα παρότρυνε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, έτσι ώστε στα επόμενα χρόνια με σκληρή δουλειά να καταφέρουν να πλαισιώσουν και την αντρική ομάδα του συλλόγου.

Ο κ. Χούτας με τη σειρά του τους ευχαρίστησε για την εκπληκτική φετινή τους παρουσία, τόνισε πως ο σύλλογος πιστεύει σ’ αυτά τα παιδιά και πως μπορούν μαζί με άλλους συνομιλήκους τους, εφόσον δουλέψουν να φτάσουν ψηλά το βολιώτικο μπάσκετ. Ο κ. Χούτας απένειμε επίσης και τιμητική διάκριση στον πρώτο σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα Ανδρέα Ιωνά.

Ακολούθησαν οι σχετικές φωτογραφίες με τα παιδιά ντυμένα με μπλουζάκια που έγραφαν Πρωταθλητές Μαγνησίας παίδων Β’ 2017-18, ενώ στα αποδυτήρια ακολούθησαν τρελά πανηγύρια. Όμορφες στιγμές που μόνο ο αθλητισμός και το μπάσκετ μπορούν να προσφέρουν.

Το ρόστερ της πρωταθλήτριας ομάδας παίδων Β’ του Ολυμπιακού Βόλου απαρτίζουν οι καλαθοσφαιριστές: Τσόγκας Κωνσταντίνος, Ανδρέας Ιωνάς, Αποστολάκης Νικόλας, Μπράμι Άγγελος, Γκόγκα Μάριος, Ντάτσιος Αχιλλέας, Αποστολάκης Αλέξανδρος, Χαβδούλας Κωνσταντίνος, Αγριγιάννης Κωνσταντίνος, Γερογιάννης Κωνσταντίνος, Γρηγορίου Απόστολος, Μουστάκας Τάσος, Μαλαμούλης Δημοσθένης, Δαδάνης Απόστολος.

Προπονήτριες: Ελένη Παπαθανασίου, Ιωάννα Ράμμου. Υπεύθυνος τμήματος Ευθύμης Χούτας.

Δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα του goalpost.gr

H selfie ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΏΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ Β’ 2017-18

Οι ομάδες του Αιολικού και του Ολυμπιακού Β. αγκαλιασμένοι στο φιλικό παιχνίδι

Η απονομή του κυπέλλου από τον κ. Αλέκο Μεταφτσή και των μεταλλίων από τον κ. Ευθύμη Χούτα, παρουσία της προπονήτριας Ιωάννας Ράμμου

Ο Κώστας Χαβδούλας παραλαμβάνει το κύπελλο από τον Αλέκο Μεταφτσή

Τα πανηγύρια των μικρών του Ολυμπιακού Β. ξεκίνησαν…

Ο Ευθύμης Χούτας απονέμει το κύπελλο του πρώτου σκόρερ στον Αντρέα Ιωνά