Ισοπαλία βγαλμένη από Πρέμιερ Λιγκ στο Δάφνη-Μικροθήβες!

Ισοπαλία βγαλμένη από το συναρπαστικό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, σημειώθηκε στο Δάφνη-Μικροθήβες, που έληξε ισόπαλο με σκορ 4-4. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του ΕΑΚ Βόλου και διεξήχθη στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τους Καρακίτσο (21’, 71’), Τερλεξή (32’) και Κουσιαλάκη (40’), ενώ οι φιλοξενούμενοι με τους Α. Λανάι (50’, 85’, 90’) και Ρομάριο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Δάφνη αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο από το 48’, λόγω αποβολής του Γκιάστα, η οποία προήλθε από δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ η συνεργασία της ομάδας με τον τεχνικό, Τάκη Παρισάκη, λύθηκε μετά το τέλος του αγώνα.

Διαιτητής: Βλάχος (Θεσσαλίας).
Βοηθοί: Π. Σακκάς, Δ. Σακκάς (Θεσσαλίας).
ΔΑΦΝΗ: Αβδελάς (80’ Κοντοστάθης), Χιώτης, Αλιμπάκης, Γκιάστας, Λούκας, Φιλοσόγλου, Κουσιαλάκης (58’ Μπάντελης), Τερλεξής (75’ Αγγέλης), Καρακίτσος, Τσαρέλας, Παπαστεργίου.
ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Χ. Λανάι, Α. Λανάι, Κ. Καρράς, Α. Καρράς (70’ Τσαμασιώτης), Ευθυβούλης, Βέτσικας, Σκοτεινός, Αγγελαδάκης, Νιφόρος (60’ Σκαρλάτος), Ρομάριο, Πέτσης (46’ Καλέμι).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις