Παραίτηση Μίλλερ στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Με επιστολή του, ο Γερμανός πρόεδρος της Αναγέννησης Καρδίτσας, γνωστοποίησε ότι αποχωρεί από το σύλλογο.

Στο κείμενό του καταδεικνύει ως υπεύθυνο το μεγαλομέτοχο Βασίλη Μπούρμπο, ο οποίος σύμφωνα με τον κ. Μίλλερ δεν τήρησε τα υποσχόμενα, ενώ στη συνάντηση των δύο, αποχώρησε μέσα σε λίγα λεπτά, παρά το γεγονός ότι ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΑΣΑ είχε ταξιδέψει από τη Γερμανία, προκειμένου να συζητήσουνε.

Αναλυτικά η δήλωση παραίτησης:
«Με την παρούσα επιστολή μου παραιτούμαι από τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου του Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας ΠΑΕ», καθόσον ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, κύριος Βασίλειος Μπούρμπος όχι μόνο αρνείται να τηρήσει τα υπεσχημένα στην μεταξύ μας συμφωνία, αλλά αντίθετα με εμπαίζει καθημερινά με αποτέλεσμα όλες οι προσπάθειες διαπραγμάτευσης να έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο.

Είναι αδιανόητο για εμένα, ο οποίος έχω επενδύσει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για τα δεδομένα της ομάδας μας και της κατηγορίας στην οποία συμμετέχει, να μην διαθέτω στην κατοχή μου ούτε μία μετοχή και να κατηγορούμαι συνεχώς από τον μεγαλομέτοχο ότι δεν τηρώ τα υπεσχημένα, όταν αυτός έλαβε από εμένα προσωπικά το ποσό των 130.000 ευρώ και δεν προχώρησε ως όφειλε στην μεταβίβαση του 29,5% των μετοχών της ομάδας.

Είναι αδιανόητο για εμένα να ζητώ συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας και να έρχομαι για τον λόγο αυτό από την Γερμανία και αυτός να αποχωρεί σε 10 λεπτά από την προγραμματισμένη συνάντηση μας εκστομίζοντας απειλές γιατί τόλμησα να του ζητήσω να τηρήσει τα υπεσχημένα.

Είναι αδιανόητο για εμένα να ξεφυτρώνουν ως μανιτάρια νέες οφειλές της ομάδας (Δήμος Καρδίτσας, προσφυγές παικτών κλπ) και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας όχι μόνο να μην συζητά για τα προβλήματα αυτά, τα οποία δημιουργήθηκαν επί των ημερών του, αλλά αντίθετα να αξιώνει να του καταβάλλω και άλλα χρήματα, ύψους 70.000 ευρώ, όχι στους προσωπικούς του λογαριασμούς, οι οποίοι είναι δεσμευμένοι, αλλά στα χέρια του, προκειμένου να προχωρήσει στην μεταβίβαση μετοχών.

Είναι αδιανόητο για εμένα να προτείνω στον μεγαλομέτοχο της ομάδας να καταβάλλω άμεσα το ποσό των 50.000 ευρώ, δηλαδή έως τις 25-04-2018, προκειμένου να πληρωθούν άμεσα δόσεις στην ΔΟΥ και στο ΙΚΑ, να πληρωθούν άμεσα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, να πληρωθούν άμεσα οφειλές τρίτων (μετακινήσεις ομάδας, εστίαση ομάδας, διαμονή ομάδας κλπ), να πληρωθεί άμεσα η προσφυγή του ποδοσφαιριστή Μπλέντι, και να αναλάβω την οφειλή της ομάδας στον Δήμο Καρδίτσας, ύψους 65.000 ευρώ και τις οφειλές της ομάδας στην ΔΟΥ και στο ΙΚΑ, με αντάλλαγμα την μεταβίβαση, ως οφείλει του 67% των μετοχών της ομάδας, και αυτός να ζητά την άμεση καταβολή σε αυτόν του ποσού των 70.000 ευρώ.

Είναι αδιανόητο για εμένα την κρίσιμη αυτή ώρα για την ομάδα ο μεγαλομέτοχος όχι μόνο να αρνείται να συνεργαστούμε για την εξεύρεση λύσης με σκοπό την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία αλλά αντίθετα να απαιτεί εκβιαστικά το ποσό των 70.000 ευρώ προτάσσοντας μόνο το προσωπικό του συμφέρον, όταν γνωρίζει ότι δεν του οφείλω λόγω εξαπάτησης μου σχετικά με την εμφάνιση νέων χρεών.

Είναι αδιανόητο για εμένα, ο οποίος δεν είχα καμία συμμετοχή στον αγώνα Καρδίτσας-Κισσαμικός να γίνομαι δέκτης αρνητικών σχολίων για την εξέλιξη του λόγω του γεγονότος ότι κατέχω την θέση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ομάδας και αποτελώ τον μοναδικό χρηματοδότη της.

Είναι αδιανόητο για εμένα να χρηματοδοτώ αποκλειστικά την ομάδα, να έχω την πλήρη ευθύνη για τις εταιρικές υποχρεώσεις ενώ δεν διαθέτω καμία μετοχή και ταυτόχρονα να δέχομαι έναν ανηλεή πόλεμο από τον μεγαλομέτοχο, ο οποίος σκοπό είχε να χρηματοδοτήσω την ομάδα μέχρι τέλους, να μην μου μεταβιβάσει καμία μετοχή και στο τέλος να με αποξενώσει από την ομάδα και να με παύσει και από τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ομάδας.

Για όλους αυτούς τους λόγους και όσους επιφυλάσσομαι να εκθέσω στο μέλλον παραιτούμαι από τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου του Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας ΠΑΕ», ευχόμενος ολόψυχα στην ομάδα μας να πετύχει την παραμονή της στην κατηγορία.

Θα ήταν παράλειψη μου, στην κρίσιμη αυτή στιγμή, να μην ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου στην ΠΑΕ, Θωμά Σβαρνόπουλο και Χρυσοβαλάντη Μπλέτσα, τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή, το ιατρικό επιτελείο και όλο το προσωπικό του αγωνιστικού τμήματος, τους φορείς της Καρδίτσας, τους χορηγούς της ομάδας, τα ΜΜΕ για τη συνεργασία μας, μα πάνω από όλους τον αγνό φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας για την συμπαράσταση του.

Υ.Γ. Κύριε Μπούρμπο, θα τα ξαναπούμε σύντομα ενώπιον αθλητικών, φορολογικών, πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων και κάθε άλλης δημόσιας αρχής προκειμένου να λάμψει η αλήθεια και να διασφαλίσω τα χρήματα μου, τα οποία ουδέποτε σεβαστήκατε αν και καρπωθήκατε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις