Τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα από Ιωλκό, Μαγνησιακό και Δάφνη

Το πρωί της ερχόμενης Κυριακής (24/5, 11.00) θα διεξαχθεί στο Γήπεδο του Κενταύρου τουρνουά, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου. Αυτή ήταν μια πρωτοβουλία του ΑΣ Ιωλκός και συγκεκριμένα του προέδρου της ομάδας, κ. Σφέτσου Ευστάθιου και του Γενικού Αρχηγού και Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων του συλλόγου, κ. Σφέτσου Αντώνιου. Στην προσπάθεια αυτή θα συμμετέχουν δύο ακόμη ποδοσφαιρικά σωματεία της Μαγνησίας…

…ο ΑΣ Μαγνησιακός και η Δάφνη. Επίσης, κατά τη διάρκεια αυτού του τουρνουά, η Ιωλκός, θα τιμήσει τη μνήμη του Σαντάμη Γεώργιου και του Αδραχτά Στυλιανού, παλαιών παραγόντων του συλλόγου, οι οποίοι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της Βολιώτικης ομάδας τα τελευταία χρόνια.
Λίγα λόγια για την ΕΛΕΠΑΠ: Η ΕΛΕΠΑΠ είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα το οποίο παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά από το 1937. Σήμερα διαθέτει 6 κέντρα σε όλη την Ελλάδα. Το παράρτημα του Βόλου ιδρύθηκε το 1998 και λειτουργεί ως κέντρο αποκατάστασης ανοιχτής περίθαλψης, προσφέροντας θεραπευτικά προγράμματα (φυσικοθεραπείας, εργοθεραπείας και λογοθεραπείας) σε παιδιά, από τη βρεφική ηλικία μέχρι την ενηλικίωσή τους.
Το 28% των εσόδων της ΕΛΕΠΑΠ προέρχεται από δωρεές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, όπως αυτή που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής στο Γήπεδο του Κενταύρου. Το φιλανθρωπικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ είναι πολύ μεγάλο και για να συνεχιστεί, κρίνεται σημαντική και η στήριξη του κόσμου. Για αυτούς τους λόγους, το φίλαθλο κοινό της Μαγνησίας που έχει δείξει την ευαισθησία του σε αρκετές τέτοιες πρωτοβουλίες, καλό θα ήταν για ακόμη μία φορά να συνεισφέρει και να ενισχύσει τον «κουμπαρά» της ΕΛΕΠΑΠ στον αγώνα της Κυριακής.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις