Π. Λασκαράκης: Αυξήθηκαν τα έσοδα της ΕΠΣΘ, σημαντικό το έργο της Ένωσης (photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας η τακτική γενική συνέλευση της ΕΠΣΘ, με κύρια θέματα την έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού του έτους 2017. Γραμματέας της συνέλευσης εκλέχθηκε ο κ. Κώστας Κουτσιμπός, ενώ υπήρξε απαρτία, καθώς παρέστησαν 30 μέλη της Ένωσης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ, Περικλής Λασκάρακης, προέβη στον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό τονίζοντας τα εξής:

«Σε σχέση με το 2016 τα έσοδα της Ένωσης από παράβολα και επιστασίες αγώνων αυξήθηκαν κατά 14.000 ευρώ περίπου και ανήρθαν στις 67.260 ευρώ, ενώ αύξηση υπήρξε και στα έκτακτα έσοδα, δηλαδή από έσοδα της αρμοδιότητας της Ένωσής μας και άλλα έσοδα, της τάξης των 2.000 ευρώ περίπου.

Σε ότι αφορά τα έξοδα, μειώθηκαν, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, κατά 7.000 ευρώ περίπου, γεγονός που αντιλαμβάνεστε, πως αποτελεί επιτυχία για την Ένωση. Έτσι, ενώ το 2016 τα έξοδα ήταν 104.645 ευρώ, το 2017 κυμάνθηκαν στις 98.692 ευρώ».

Στη συνέχεια ο κ. Λασκαράκης προέβη στον διοικητικό απολογισμό, λέγοντας: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, καθώς διαθέσαμε χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Διεξάγαμε φιλικό αγώνα υπέρ του «Χαμόγελου του Παιδιού», όπου συγκεντρώθηκε ένα ποσό της τάξης των 5.800 ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στο ίδρυμα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε, επιπλέον διοργανώσεις, οι οποίες θα απέδιδαν έσοδα στην Ένωσή μας, όπως το τουρνουά «Επίσκυρος», το οποίο κάθε χρόνο επιφέρει αρκετά έσοδα. Ο τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣΘ απέφερε κι αυτός σημαντικά έσοδα στην Ένωση.

Έχουμε κάνει, επίσης, μεγάλη πρόοδο στις μικτές μας ομάδες, δηλαδή στο μέλλον του ποδοσφαίρου μας. Πέντε παίκτες από συλλόγους της Ένωσής μας πήραν μεταγραφή σε ομάδες της Σουπερ Λιγκ. Μάλιστα, είχα την ευκαιρία και την χαρά να δω, δύο από αυτούς, να αγωνίζονται στον τελικό του πρωταθλήματος Κ15 στη Λαμία, τον Κωστόπουλο του Παναθηναϊκού και τον Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ.

Έχουμε παρέξει ιδιαίτερη στήριξη από το υστέρημα των σωματείων- σε συνέχεια των φιλανθρωπικών δράσεών μας – και σε μετανάστες. Έχουμε παρέξει αθλητικό υλικό, μπάλες, εμφανίσεις φόρμες, έχουμε κάνει ένα σημαντικό άνοιγμα στην τοπική κοινωνία, μέσω διαφόρων φιλανθρωπικών αγώνων, όπως τον φιλικό αγώνα των παλαιμάχων με την Εθνική Ενόπλων.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω, πως τη χρονιά που πέρασε, αλλά και όσο θα απολαμβάνουμε την εμπιστοσύνη σας, ως διοίκηση, θα καταβάλουμε άοκνες ενέργειες, τόσο για την προάσπιση των δικών σας δικαιωμάτων όχι μόνο σε τοπικό, αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο, όσο και στην προαγωγή του ποδοσφαίρου.

Θέλω να σας συγχαρώ όλους για το έργο που επιτελεί ο καθένας ξεχωριστά, να σας ευχαριστήσω εκ μέρους εμού και της διοίκησης για τη στήριξη και τη βοήθεια που μας παρέχετε και να σας διαβεβαιώσω πως έτσι θα συνεχίσουμε συνεχώς και συστηματικώς».

Στη συνέχεια ο Χαράλαμπος Ζέρβας ανέγνωσε την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής, με τα μέλη να εγκρίνουν ομόφωνα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις