Άμεσα οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο σχεδιασμός που έχει να κάνει με το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει της νέας χρονιάς, προχωρά και πολύ σύντομα η διοίκηση του Ερασιτέχνη θα είναι σε θέση να προβεί σε ανακοινώσεις. Άμεσα, μέσα στον Μάιο θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του συλλόγου, όπου και θα γίνει γνωστή η διοικούσα επιτροπή που θα αναλάβει να «τρέξει» το τμήμα του ποδοσφαίρου.

Μέχρι τότε θα συνεχιστούν οι συζητήσεις και επαφές με άτομα που επιθυμούν να συμβάλουν οικονομικά στη νέα προσπάθεια. Επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο Βόλο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να ασχοληθούν με τα διοικητικά του Ολυμπιακού και άμεσα θα γίνουν γνωστά τα ονόματά τους. Πρόκειται για άτομα που δεν έχουν κρύψει την αγάπη τους για τον Ολυμπιακό και όλοι μαζί θα συνθέσουν ένα δυνατό διοικητικό σχήμα, το οποίο θα «τρέξει» την ομάδα, δημιουργώντας μια ισχυρή και ανταγωνιστική ομάδα, ικανή να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Επίσης, αυτό που θα πρέπει να τονίσουμε είναι πως έχει ήδη προϋπολογιστεί το μπάτζετ που θα απαιτηθεί, για να είναι σε θέση ο Ολυμπιακός να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και τα χρήματα αυτά θα εξασφαλιστούν, προκειμένου η ομάδα να μην αντιμετωπίσει προβλήματα μεσούσης της περιόδου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις