Πρώτη «μάχη» στα πλέι άουτ με Εσπερίδες για τον Ολυμπιακό Β.

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή, με τον Ολυμπιακό να κατέχει την 11η θέση. Αυτό σημαίνει ότι αντίπαλός του στη «μάχη» της παραμονής θα είναι οι Εσπερίδες.

Βέβαια έγινε μεγάλο θέμα συζήτησης η αποχώρηση των «ερυθρολεύκων» από τον αγώνα κόντρα στον Πρωτέα Βούλας, με συνέπεια να μηδενιστούν και να βρεθούν στην 11η θέση.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα οι «ερυθρόλευκες» θέλουν τη νίκη σήμερα προκειμένου να πάρουν προβάδισμα. Μάλιστα αν τα καταφέρουν θα τους αρκεί μία ακόμη νίκη στο κυριακάτικο ματς στο ΕΑΚ Βόλου (13.00) για να παραμείνουν στην Α1. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη στο κλειστό του Εσπέρου και θα αρχίσει στις 18.00, με την αποστολή των «ερυθρολεύκων» να αναχωρεί σήμερα αυθημερόν για την Αθήνα.

Μοναδική απούσα θα είναι η Ελένη Ζήτη. Έτσι ο προπονητής Μιχάλης Καπουρνιώτης έχουν στη διάθεσή τους τις: Εύη Κυριατζίδου, Νένα Παγκαλίδου, Ραφαέλα Σουλτάνη, Κιάρα Άντριους, Άννα Ταντουρόφσκα, Αναστασία Γαλιατσάτου, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Ευτυχία Δεληγιάννη, Σερίζ Ουίλιαμς, Ευγενία Κωτούλα, Νίκη Ζέρβα, Ιωάννα Τότση, Σταματία Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Αρτεμισίου.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις