Ντέρμπι Ηρακλής-ΝΠΣ Βόλος με φόντο την Football League

Μετά τη νίκη με 1-0 επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου, ο ΝΠΣ Βόλος αντιμετωπίζει σήμερα στις 17.00 στο Καυταντζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης τον Ηρακλή, για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου στη Φούτμπολ Λιγκ.

Η σημερινή αναμέτρηση θεωρείται ντέρμπι, καθώς θα αναμετρηθούν τα δύο φαβορί του ομίλου, με τις δύο ομάδες να έχουν από τρεις βαθμούς στο μίνι πρωτάθλημα. Θυμίζουμε, πως ο Ηρακλής την περασμένη αγωνιστική είχε νικήσει με 0-2 τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Αναμένεται ένα πολύ δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι, με τη νικήτρια ομάδα να αποκτά πλεονέκτημα για την κατάκτηση μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων που οδηγούν στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Οι «καυνέρυθροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, υπό τις οδηγίες του Χουάν Φεράντο, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Δημόπουλο, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε και πήρε 19 παίκτες στην αποστολή, η οποία είναι η εξής: Μπουργάνης, Μούτσα, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Παπαδόπουλος, Ουνγιαλίδης, Ντόσης, Ζέρης, Τζελίδης, Καμπαγιέρο, Πιαστόπουλος, Διμηνάς, Πίτου Γκαρσία, Πέντα, Μελισσόπουλος, Δεμηρτζόγλου, Μηλιώτης, Ηλιόπουλος, Μάντζης.

Τον σημερινό αγώνα στο Καυταντζόγλειο θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης από την ΕΠΣ Δράμας με βοηθούς Κωτούλα (Κιλκίς) και Τσακίρη (Δράμα).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις