Σαρλής: «Δεν είναι ο Ολυμπιακός ή η Νίκη»

Ο υπεύθυνος ασφαλείας του Ηρακλή, Μάκης Σαρλής, μίλησε για το σημερινό παιχνίδι του Ηρακλή κόντρα στον Βόλο για τα play offs ανόδου στην Football League, την παρουσία του κόσμου, αλλά και τους φίλαθλους της ομάδας της Θεσσαλίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος: “Πιστεύω θα έχει περισσότερο κόσμο από ποτέ. Θα θυμηθούμε λίγο τον παλιό Ηρακλή. Η ομάδα είναι πολύ καλή τζάμπα στεναχωριόμαστε που αγχωνόμασταν”.

Για το αν θα υπάρχουν φίλαθλοι του Βόλου: “Τους παραχωρήσαμε χίλια εισιτήρια, γιατί θέλουμε να πηγαίνουμε παντού. Ευελπιστούμε την δεύτερη φορά που θα πάμε εκεί, να δείξουμε καλή διαγωγή και να ανταμειφτούμε. Δεν την ξέρουμε την ομάδα, δεν είναι ο Ολυμπιακός ή η Νίκη. Εμάς μας ενδιαφέρει όπου πηγαίνουμε να εξυπηρετούμε τον κόσμο μας. Θεωρώ πως με το διπλό στον Τηλυκράτη σχεδόν έχει τελειώσει το πράγμα. Παρά έγινε καλή η ομάδα και σε αυτό συνεισέφεραν πολλοί”.

Για την προσέλευση του κόσμου σήμερα: “Είναι ευκαιρία να γίνει μια καλή οικονομική ένεση σήμερα η ομάδα. Από τον κόσμο θα γίνει αυτό από ποιον άλλο; Ξεκινήσαμε για μια αξιοπρεπή ομάδα και γίναμε εκπληκτική. Οι παίκτες γνωρίζονται μεταξύ τους. Ελπίζω να δούμε ένα ωραίο παιχνίδι σήμερα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις