Έμειναν στο 0-0 Απόλλων Παρ. και Τηλυκράτης

Τον πρώτο τους βαθμό στην διαδικασία των Play – Off πήραν Απόλλων Παραλιμνίου και Τηλυκράτης. Όσον αφορά το ματς η ομάδα του Παύλου Δημητρίου ήταν αυτή που ξεκίνησε πιο δραστήρια το παιχνίδι και μόλις στο 9′ έφτασε κοντά στο γκολ, το σουτ όμως του Γαϊδαρτζή αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Καραγκούνη.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι Σερραίοι είχαν μια ακόμα καλή στιγμή στο παιχνίδι, η κεφαλιά όμως του Κουτζαβασίλη έφυγε ψηλά άουτ από την εστία του Καραγκούνη. Από το 19′ και μετά οι Επτανήσιοι πήραν μέτρα στο γήπεδο, ωστόσο με εξαίρεση το σουτ του Φέτση που μπλόκαρε εύκολα ο Γουναρίδη, δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία των γηπεδούχων.

Από το σημείο εκείνο και μετά ο Απόλλωνας πήρε τα ηνία του αγώνα, ωστόσο δεν κατάφερε την υπεροχή του αυτή να την μετουσιώσει σε κάποιο γκολ, με συνέπεια το στείρο 0-0 να διατηρηθεί μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στο β’ ημίχρονο και οι δύο ομάδες ήταν αυτές οι οποίες μπήκαν αποφασισμένες στο ματς προκειμένου να φτάσουν στο γκολ, με συνέπεια να έχουν από μια φάση στο παιχνίδι.

Στο 52′ το σουτ του Γιώργου Καταγή, για λογαριασμό της ομάδας της Λευκάδας αποκρούστηκε εύκολα από τον Γουναρίδη,ενώ δέκα λεπτά μετά το σουτ του Τσομαχασβίλι για τους Μακεδόνες κατέληξε άουτ. Από το σημείο εκείνο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με συνέπεια να μην υπάρχουν αξιόλογες φάσεις στο ματς.

Όλα αυτά μέχρι το 81′ όταν οι Ρούμπος και Πολυζωϊδης δεν καταφεραν να νικήσουν δις τον Καραγκούνη, ενώ στις καθυστερήσεις το σουτ του Πολυζωϊδη αποκρούστηκε με ευκολία από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, με συνέπεια το υπάρχον σκορ να παραμείνει ως έχει μέχρι την λήξη του αγώνα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Παύλος Δημητρίου): Γουναρίδης, Πολυζωίδης, Τάκας, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Δέντσας (64′ Μεταλλίδης), Τριανταφύλλου (77′ Τσαούσης), Λιάρας, Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης (46′ Ρούμπος), Τσομαχασβίλι (64′ Φιλέντας).

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Αντρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Βασίλας, Καταγής Σπ. (87′ Κτενάς), Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης, Περιστέρης (60′ Μπαλογιάννης), Φέτσης, Γραμματικόπουλος (75′ Καββαδίας), Καταγής Γ. (63′ Πετράκος), Γκίκα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις