«Γιατί τόσο ενδιαφέρον από τον διαιτητή για τις αποδόσεις στο στοίχημα;»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Αστέρα Αμαλιάδας μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Αήττητο Σπατών στην οποία καταγγέλλουν τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Γκάμαρη, ότι είχε συνομιλία με τον κ. Κατσίγιαννη, πρόεδρο του Αήττητου Σπάτων, σχετικά με τις στοιχηματικές αποδόσεις

 

Η ανακοίνωση:

«Μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής των μπαράζ, διαπιστώσαμε ότι για να περιμένεις να κερδίσεις στον αγωνιστικό χώρο, πρέπει να είσαι δυνατός κάπου αλλού.

Εμείς διαλέξαμε τον μοναχικό δρόμο, τον δρόμο της κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, η οποία περνάει μέσα από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Για την αξιοπρέπειά μας, δεν θελήσαμε να ανήκουμε ούτε στο βορρά ούτε στο νότο.

Από τη συμπεριφορά όμως των δυο διαιτησιών στα πρώτα παιχνίδια, καταλάβαμε αρκετά. Η πρώτη διαιτησία, του κ. Λάμπρου από την Εύβοια στο ματς με τον Ηρόδοτο και με το ρεσιτάλ αποβολών τις οποίες είδε μόνο αυτός, σημαδεύοντας από την αρχή παίκτες μας με κίτρινη, ώστε στη συνέχεια να μην έχουμε δυνατότητα ούτε να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο, αλλά ούτε και να είμαστε πλήρεις στον επόμενο αγώνα.

Νομίζαμε ότι αυτό θα ήταν το τέλος του ρεσιτάλ. Δυστυχώς ήταν μόνο η αρχή. Το δεύτερο μέρος αυτού του ρεσιτάλ, το συνέχισε ο κ. Γκάμαρης, ο οποίος δεν καταλόγισε καταφανέστατο πέναλτι, το οποίο ακόμα και οι βοηθοί του παραδέχτηκαν ότι ήταν πέναλτι.

Ωστόσο όλα αυτά, τα τραγελαφικά περισσεύουν, και θα σταθούμε μόνο στον εξής διάλογο, ανάμεσα στον κ. Γκάμαρη και τον κ. Κατσίγιαννη, πριν το ματς, σχετικά με το πόσο μεταβλήθηκε η απόδοση του διπλού στο στοίχημα τις τελευταίες ώρες…

Γιατί τόσο ενδιαφέρον από πλευράς του διαιτητή για τις αποδόσεις; Διερωτώμεθα. Όπως επίσης, απορούμε και γιατί οι αποδόσεις του παιχνιδιού, από το πρωί μέχρι το απόγευμα πριν το ματς, είχαν ανατραπεί σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Αυτά είναι λίγα από αυτά που έχουν συμβεί τις δυο πρώτες αγωνιστικές. Μπορούμε να πούμε πάρα πολλά. Θα πούμε όμως ότι η Αμαλιάδα θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα της μόνο στον αγωνιστικό χώρο και δεν θα χαριστεί σε κανέναν. Όταν θα ολοκληρωθεί αυτή η σειρά των μπαράζ, θα πούμε περισσότερα.

Όσον αφορά τους κ.κ. Λάμπρου και Γκάμαρη, τους αφήνουμε στην κρίση της ΚΕΔ και των αρμοδίων που προσπαθούν για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εμείς δεν ασχολούμαστε ξανά με αυτούς τους κυρίους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις