Ολυμπιακός και Νίκη παρέδωσαν τα χρήματα στο Γηροκομείο

Το Γηροκομείο Βόλου επισκέφθηκαν σήμερα μέλη της Διοίκησης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, μαζί με μέλη της Διοίκησης της Νίκης Βόλου, όπου συναντήθηκαν με τον Διευθυντή του Ιδρύματος κ. Γιώργο Ραπτόπουλο και του παρέδωσαν επιταγή με τα χρήματα,  που συγκεντρώθηκαν από τον φιλικό αγώνα των δύο ομάδων, που είχε διεξαχθεί την Κυριακή 15 Απριλίου.

Η υποδοχή της Διοίκησης του Γηροκομείου Βόλου ήταν θερμή με τους υπευθύνους να ευχαριστούν για ακόμη μια φορά τις Διοικήσεις των δύο Συλλόγων για την κίνησή τους αυτή, να πραγματοποιήσουν έναν αγώνα για να στηρίξουν μία  δομή,  που προσφέρει τις υπηρεσίες της εδώ και δεκαετίες στο κοινωνικό σύνολο.

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο κ. Νίκο Τσεκούρα, τον γενικό γραμματέα κ. Δημήτριο Μουρτζίνο και τον ταμία του Συλλόγου κ. Δημήτρη Πέγιο, οι οποίοι εξήραν για ακόμη μια φορά το έργο του Γηροκομείου Βόλου, της Διοίκησής του και φυσικά όλων των εργαζομένων  και υπογράμμισαν πως ο Ολυμπιακός Βόλου θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.

Μάλιστα οι παρευρισκόμενοι έβγαλαν και μία αναμνηστική φωτογραφία δίνοντας την υπόσχεση πως οι κινήσεις ενίσχυσης του Γηροκομείου θα συνεχιστούν και την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Ο Διευθυντής του Γηροκομείου Βόλου κ. Ραπτόπουλος με τους κ.κ. Νίκο Τσεκούρα, Δημήτριο Μουρτζίνο και Δημήτρη Πέγιο που εκπροσώπησαν τον Α.Σ. Ολυμπιακό Βόλου 1937 και τους κ.κ. Νίκο Ιμεράι και  Παντελή Πρόγκνι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις