Ηρακλής: Επαφές για την επόμενη ημέρα

Ο Λάκης Παπαϊωάννου υπογραμμίζει ότι η παρούσα διοίκηση συζητά για το ιδιοκτησιακό της νέας ΠΑΕ.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Arena 89,4», μετά τον νικηφόρο αγώνα με τον Βόλο, ο Λάκης Παπαϊωάννου τόνισε:

Για τον αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλος και την διάδοχη κατάσταση στον Ηρακλή: «Οι παίκτες μας έδειξαν ότι αυτοί είναι οι καλύτεροι. Σήμερα ζήσαμε κάτι από τα παλιά. Η ατμόσφαιρα, η απόδοση της ομάδας. Θέλω να πω κάτι στον κόσμο. Ως διοίκηση δεν θέλουμε να μιλάμε πολύ. Κάποια πράγματα δεν μπορούν να λεχθούν δημόσια. Αλλά έχω να πω ότι ο κόσμος πρέπει να συμπαρασταθεί στην ομάδα. Μπορώ να του πω ότι η διάδοχη κατάσταση θα είναι πεντακάθαρη. Όσοι είμαστε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, κάνουμε τα πάντα με απόλυτη διαφάνεια. Ακόμη και για δέκα ευρώ, τα πάντα γίνονται με διαφάνεια. Βλέπω ότι ο κόσμος έχει αγωνία. Αλλά ως Ηρακλής πρέπει να να πω ότι δεν μπαίνουμε σε χωράφια άλλων. Το ξαναλέω. Οποιαδήποτε διάδοχη κατάσταση στον Ηρακλή, είτε με τον κόσμο, είτε με κάποιον επενδυτή, θα πρέπει να έχει την συμπαράσταση του κόσμου. Βέβαια, δεν μπορούμε στη σημερινή εποχή να μιλάμε για επενδυτές. Όποιος θέλει να έρθει στον Ηρακλή, πρέπει να ξέρει ότι τα πάντα πρέπει να πηγαίνουν σωστά».

Για το αν έχουν γίνει κινήσεις για την διάδοχη κατάσταση της τωρινής διοίκησης: «Αυτήν τη στιγμή, υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον. Πρέπει να πω ότι τα πράγματα είναι σε καλό δρόμο και θα γίνουν στη συνέχεια κινήσεις για να αποδειχθεί ότι ο Ηρακλής είναι απολύτως τακτοποιημένος»

Για το πως θα ενημερωθεί ο κόσμος: «Θα γίνει συνέντευξη Τύπου για να ενημερωθεί ο κόσμος για όλα. Δεν είμαστε σε τόσο κακή κατάσταση. Είμαστε καλά. Αυτό πρέπει να το ξέρει ο κόσμος. Διαπίστωσα, μάλιστα, σε αυτά τα δύο ματς ότι οι παίκτες που φορούν την φανέλα του Ηρακλή τώρα, έχει δημιουργηθεί μέσα του το DNA της ομάδας».

Για το αν βλέπει σημείο κοινής επαφής με τον Άρη και τον ΠΑΟΚ: «Μας ενώνουν πολλά, δεν μας χωρίζουν πάρα πολλά. Εγώ βλέπω το ποδόσφαιρο όπως παλιά. «Σκοτωνόμασταν» μιάμιση ώρα, αλλά μετά πηγαίναμε εγώ για φαγητό όλοι μαζί».

Για το αν ο Ηρακλής θα παίξει στην Fοotball League με το ΑΦΜ που είχε η διοίκηση του Παπαθανασάκη: «Ο Παπαθανασάκης και ο κάθε Παπαθανασάκης δεν μπορούν να περνούν ούτε έξω από το γήπεδο. Αυτήν τη στιγμή πάμε καλά. Είμαστε σε διαδικασία συζητήσεις με ανθρώπους για την επόμενη μέρα. Πρέπει ο κόσμος να γνωρίζει ότι όσοι είμαστε τώρα στην διοίκηση, πονάμε την ομάδα».

Για το ότι ο Ηρακλής πετυχαίνει άθλο αν αναλογιστεί κανείς το πως ήταν η ομάδα στην αρχή της σεζόν: «Να σας δώσω ένα παράδειγμα. Ο Τάι είναι η ομορφιά του γηπέδου. Ο Πτηνόπουλος κάνει σήμερα ένα γκολ με πλασάρισμα υψηλού επιπέδου. Ο κόσμος του Ηρακλή βλέπει κάτι. Αυτοί οι παίκτες ήρθαν με το υστέρημα φίλων του Ηρακλή. Ήρθαν με το τίποτα, σχεδόν. Όχι ευχαριστώ πρέπει να τους πούμε, άλλα κάτι παραπάνω. Τα συγχαρητήρια για τη νίκη με τον Βόλο, είναι το λιγότερο».

Για το τι «είδους» μεταγραφές σκέφτεται για τον Ηρακλή: «Πρώτα να τελειώσουμε με το καλό. Θα οργανωθούμε. Δεν θέλω να είναι είδηση ότι πληρώθηκαν οι παίκτες. Πρέπει να είναι απασχολημένοι μόνο για τα ματς και από εκεί και πέρα… τρώγοντας έρχεται η όρεξη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις