Γιουρόπα Λιγκ: Πρόκριση στην παράταση για την Μαρσέιγ

Η Ζάλτσμπουργκ πήρε τη νίκη με 2-1, στον δεύτερο ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ που έγινε το βράδυ της Πέμπτης (3/5) αλλά η Μαρσέιγ με το γκολ που σημείωσε στην παράταση, πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό, όπου την περιμένει η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το «χρυσό» τέρμα για τους Γάλλους σημείωσε ο Βραζιλιάνος Ρολάντο στο 116’ έπειτα από ανύπαρκτο κόρνερ που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι πάντως, διαμαρτυρήθηκαν σωστά για πέναλτι που δεν τους δόθηκαν στο 87’ σε χέρι του χέρι του Καρ από τον Ρώσο Καράσεβ. Αν το σκορ σε εκείνο το σημείο γίνονταν 2-1, απλά δεν θα υπήρχε παράταση.

Ο ίδιος παίκτης στο 9ο λεπτό της παράτασης με κεφαλιά παραλίγο να σημειώσει το 3-0 αλλά ο Πελέ με εντυπωσιακή απόκρουση κράτησε τη Μαρσέιγ στον αγώνα.

Οι Αυστριακοί με το 2-0 της κανονικής διάρκειας είχαν ισοφαρίσει το σκορ με το οποίο είχαν χάσει στο πρώτο παιχνίδι. Το 1-0 σημείωσε ο Χαϊνταρά στο 53’ ενώ ο Σαρ με αυτογκόλ στο 65’ σημείωσε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Η Μαρσέιγ, που αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Μήτρογλου, θα μπορούσε να «καθαρίσει» το παιχνίδι αλλά ο Τοβέν στο 73’ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

ΖΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ (Μάρκο Ρόζε): Βάλκε, Λάινερ, Ραμάλιο, Καρ, Ούλμερ (96’ Πόνγκρατσιτς), Σαμασέκου, Χαϊνταρά, Μπερίσα, Σλάγκερ (84’ Μιναμίνο), Νταμπούρ, Γκουλμπράντσεν (69’ Ουάνγκ).

ΜΑΡΣΕΙΓ (Ρούντι Γκαρσιά): Πελέ, Σαρ, Ραμί, Γκουστάβο, Αμαβί, Σανσόν (101’ Ρολάντο), Λόπεζ (66’ Ανγκουισά), Παγέ, Τοβέν, Οκάμπος, Ζερμέν (84’ Ενζιέ).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις