Γραμμένος και Σαββίδης βάζουν σε κίνδυνο το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ο Ιβάν Σαββίδης τελεσίδικα πλέον, είναι τιμωρημένος για τρία χρόνια με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα, για το ντου με το όπλο στη θήκη στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, αλλά με τις… πλάτες του Βαγγέλη Γραμμένου ετοιμάζεται να παρακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, βάζοντας σε κίνδυνο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ΕΠΟ ετοιμάζεται να του εκδώσει διαπίστευση για να δει από σουίτα του Ολυμπιακού Σταδίου τον τελικό της 12ης Μαϊου πατώντας σε ερμηνεία που είχε δώσει ο πρώην νομικός της σύμβουλος Θόδωρος Κουρίδης, σύμφωνα με την οποία εάν ο πρόεδρος ή ο διευθύνων σύμβουλος μίας ΠΑΕ τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα, δεν μπορεί να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια, έχει όμως, το δικαίωμα να παρακολουθεί τα παιχνίδια της ομάδας τους από τα επίσημα. Λες και τα επίσημα δεν είναι μέρος του γηπέδου…

Η συγκεκριμένη ενέργεια αναμένεται να αποτελέσει… δεδικασμένο για να παρακολουθεί τους αγώνες του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, τη νέα περίοδο από τη σουίτα, σα να μην συμβαίνει τίποτα. Από την ίδια σουίτα που έφυγε με το όπλο στη θήκη για να μπουκάρει στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Το θέμα της παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη στον τελικό του Κυπέλλου είναι πολύ σοβαρό. Πίσω από την πρόθεση της ΕΠΟ, κατά άλλους ειλλημένη απόφαση, είναι ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Η ενέργεια του όμως, είναι βόμβα για τον κίνδυνο του Grexit! Oι εισηγήσεις ήταν όλες αρνητικές και δεν έχει ερωτηθεί κανένα μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Ποια θα είναι όμως, η εντύπωση των ανθρώπων της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ που θα είναι με επίσημη ιδιότητα στον τελικό, όταν θα δουν δίπλα τους ένα παράγοντα που έχει τιμωρηθεί με απαγόρευση απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο και όχι στον αγωνιστικό χώρο, για τρία χρόνια.

Ποια είναι η άποψη του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη; Προτίθεται να παραστεί στον τελικό και να καθίσει ανάμεσα στον τιμωρημένο ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ και τον πρόεδρο της ΑΕΚ κ. Ασλανίδη;

Πηγή: a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις