Έρχεται να πάρει τον Παναθηναϊκό ο Πιεγκμπονσαντ

Μπορεί χθες να δόθηκε σανίδα σωτηρίας για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την Σούπερ Λίγκα με την αφαίρεση της ποινής υποβιβασμού, ωστόσο, η πραγματική σωτηρία του Παναθηναϊκού θα είναι η θετική έκβαση των επαφών με την «PAN ASIA» και η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ομάδα, που θα επαναφέρει την κανονικότητα στην ομάδα.

Όσον αφορά τον Παιρόζ Πιεγκμπονσαντ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται στην Ελλάδα μέχρι το απόγευμα(σ.σ. την ίδια στιγμή κάποιοι ισχυρίζονται ότι βρίσκεται ήδη στη χώρα μας) και αναμένεται να έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο, αλλά και επαφές με την ελληνική κυβέρνηση.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του και όπως αναφέρει η «Πράσινη» ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας έρχεται αποφασισμένος να ολοκληρώσει το deal και να κάνει δικό του τον Παναθηναϊκό. Με βάση το ρεπορτάζ η συμφωνία εξαρτάται από δύο θέματα. Το πρώτο αφορά την απαίτηση του Παϊρότζ για το σύνολο των χρεών που θα αναλάβει ο νυν μεγαλομέτοχος. Από την άλλη ο Αλαφούζος θέλει από τον Πιεγκμπονσαντ να καλύψει την ΑΜΚ της ΠΑΕ.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα είναι θετικό ότι οι δύο πλευρές θέλουν να γίνει η σπουδαία συμφωνία, δεν αποτελεί όμως αυτό σιγουριά καθώς μιλάμε για μια σοβαρή διαπραγμάτευση και αν δεν πέσουν υπογραφές τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις