Μαζικές αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό

Μεγάλη σύγχυση επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού όσον αφορά το θέμα των ποδοσφαιριστών που θα πάρουν το «πράσινο φως» από τον Πέδρο Μαρτίνς και θα παραμείνουν στην ομάδα την επόμενη σεζόν.

Ελάχιστοι, μετρημένοι και στα δάκτυλα του ενός χεριού, φαίνεται πως θα βρίσκονται του χρόνου στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, καθώς δεν ικανοποίησαν με την απόδοσή τους και θα υπάρξει και μείωση του μπάτζετ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Εκείνοι που φαίνεται πως θα βρίσκονται του χρόνου στον Ολυμπιακό φαίνεται πως είναι οι Κούτρης, Σισέ, Ανδρούτσος, Νικολάου, Χουτεσιώτης και Βρουσάι.

Από εκεί και πέρα, επικρατεί ένας χαμός.

Ο Προτό, όπως είναι γνωστό, δεν θα είχε πρόβλημα να επιστρέψει στο Βέλγιιο, ενώ Μάρκο Μαρίν απασχολεί τη Σάλκε, ο Ένχελς ψάχνεται στην Αγγλία, ο Μποτία φεύγει ως ελεύθερος, ο Βούκοβιτς έχει επαφές με ιταλικούς συλλόγους. Σίγουρα στην έξοδο είναι οι Ζιλέ, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς και οι «τελειωμένοι» Σεμπά, Οφόε.

Για τον Εμενίκε δεν τίθεται θέμα, αλλά το πρόβλημα είναι στο αν θα «κάτσει» στο συμβόλαιό του ή θα βρει πρόταση από κάποια άλλη ομάδα της Κίνας.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα, μέχρι το βασικό στάδιο προετοιμασίας, το οποίο είναι προγραμματισμένο στις 25 Ιουνίου.