Μπέος: «Υποχρέωση όλων να βρεθεί στο ΟΑΚΑ ο Σαββίδης»

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για την τιμωρία του Ιβάν Σαββίδη, την παρουσία του στον τελικό αλλά και τον κανονισμό που αλλάζει για να σωθεί ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όλα όσα είπε: 

«Ποιος θα του το απαγορεύσει; Δημόσιο θέαμα είναι μπορεί να πάει και να κάνει ότι θέλει. Στον αγωνιστικό χώρο, στα αποδυτήρια δεν μπορεί να μπει. Ξέρεις δηλαδή ότι εκεί στις κερκίδες δεν θα υπάρχουν εγκληματίες; Τι λένε ρε; Είναι και νομικοί και τους πληρώνει;  Εάν θυμάστε όταν μετά από αυτό το αίσχος βγήκα από τη φυλακή μετά από τρεις μέρες είχε παιχνίδι η Εθνική επί προεδρίας Πιλάβιου πήγα στο Καραισκάκη είδα τον Πιλάβιο τον έβρισα και έφυγα, είδα και το ματς. Δε με πείραξε κανείς. Ποιος θα μου το απαγορεύσει;».

Για τη δήλωση του Σαββίδη: «Δεν ξέρω τι υπονοεί αλλά εγώ και στα επίσημα θα πήγαινα ή στους οργανωμένους για μεγαλύτερη ασφάλεια. Στο τελετουργικό ίσως να μην μπορεί αλλά στο γήπεδο θα είναι και ντροπή να του απαγορευθεί να δει την ομάδα του. Το δικαιούται και επιβάλλεται και είναι και υποχρέωση όλων να βρεθεί στο γήπεδο. Εάν κάποιος παράγοντας ισχυρίζεται κάτι άλλο πρέπει να τεθεί στο περιθώριο.

Θεωρώ ότι ο τελικός πρέπει να είναι μια γιορτή και να κερδίσει ο καλύτερος. Ένας άνθρωπος που έχει επενδύσει στην ομάδα του και στο ποδόσφαιρο θα είναι σκάνδαλο να μην είναι εκεί. Εμένα δε με ενόχλησε ποτέ κανένας. Ποιος θα βρεθεί να μου το απαγορεύσει;».

Για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού: «Το ίδιο είναι ο Ηρακλής και ο Παναθηναϊκός. Το πρωτάθλημα έχει ανάγκη από αυτές τις μεγάλες ομάδες γιατί έχουν κόσμο, ιστορία, τρόπαια και προκαλούν θετικά. Πήραν μια απόφαση για την περίπτωση της μη αδειοδότησης μιας ομάδας και είπαν ότι δεν θα πέφτει αλλά αυτό θα το δεχτώ εάν η απόφαση αυτή ισχύσει σε βάθος χρόνου για να μπορέσει να εξυγιανθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τώρα αυτό που γίνεται είναι ντροπή και δεν είναι τυχαίο ότι το ποδόσφαιρο μας βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Δε μπορούμε να βρούμε το νομικό πλαίσιο που θα ισχύει για όλες τις ομάδες και θα είναι το ίδιο απέναντι στις μικρές και στις μεγάλες».

Πηγή: Αθλητικό Metropolis 95,5 FM

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις