Παναγόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ είναι ανύπαρκτος»

Ο νομικός εκπρόσωπος του Ηρακλή, Γιώργος Παναγόπουλος, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για την αλλαγή της απόφαση της Super League, όσον αφορά τις αδειοδοτήσεις των ομάδων της Λίγκας και τις νέες ποινές που προβλέπονται.

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αν δεν είναι σκάνδαλο και αίσχος τι είναι; Πρέπει να πούμε χειρότερα βασικά. Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη βέβαια. Το εξώδικο που έστειλα ούτε το έλαβαν υπόψιν τους. Ακούσαμε με θράσος τον Μποροβήλο να λέει ότι δεν είναι θέμα αυτό του Ηρακλή. Ο ποινικά καταδικασμένος κος Μποροβήλος. Λεβαδειακος και Αστερας έκαναν όργια, εκ των πιο διαχρονικά χαϊδεμένων ομάδων της Σούπερ Λγικ. Με τα σκάνδαλα τους ο Αστέρας βγήκε μέχρι και Ευρώπη.

Ο Πλατανιάς και η Κέρκυρα έκαναν μια στροφή περίεργη. Ο ΠΑΟΚ υποβίβασε τον Ηρακλή πέρσι αλλά έμεινε στην θέση του. Η Βόρεια Ελλάδα σφαγιάζεται. Ο ΠΑΟΚ είναι ανύπαρκτος, στην Αθήνα δεν είναι ισχυρός. Τα του οίκου τους δεν μπορούν με τα πενιχρά οικονομικά τους, αλλά με περηφάνια. Εγώ δεν θα αφήσω όσο τους εκπροσωπώ τουλάχιστον να τους πειράξουν. Τους κυνηγάνε παντού. Κατηγορούν τον κο Σκουτέρη ότι παρανόμησε, λες και είναι έγκλημα να συνεδριάζεις το βράδυ. Λένε ότι δεν ανατρέπονται αποφάσεις στο διαιτητικό.

Ο κος Σκουτέρης είχε τιμωρήσει παλιά κάποιον και άλλαξε την απόφαση σε παλιά δίκη, έγινε αυτό. Είτε κερδίσεις είτε χάσεις φταίει ο Ηρακλής. Εγώ είμαι δίκαιος προς όλους. Αν βρω παράνομα πράγματα σε δική μου υπόθεση, φεύγω αμέσως. Δεν φταίνε πάντα οι δικαστές, πρέπει και οι θεσμοί να γίνουν καλύτεροι. Αυτά που γίνονται είναι σημεία και τέρατα. Δεν είναι κάθαρση αυτό που κάνει ο Γραμμένος».

Πηγή: Arena FM 89,4

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις