«Είμαστε ακόμη στο «κόλπο» της ανόδου»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ της Νίκης, με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών στο κυριακάτικο παιχνίδι με τη Νικόπολη Πρέβεζας στο κλειστό της Ν. Ιωνίας, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το προτελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν δίνει η ομάδα μας αυτή την Κυριακή! Απέναντι της η ισχυρή και με δυνατό κίνητρο ομάδα της Νικόπολης Πρέβεζας, σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ήττα την προηγούμενη αγωνιστική δεν μας πτοεί. Το πάθος που επέδειξαν οι παίκτες μας, μας δείχνει τον δρόμο. Συνεχίζουμε δυναμικά για να κλειδώσουμε την 3η θέση, αλλά και για να διεκδικήσουμε τις μαθηματικές μας ελπίδες ακόμη και για απευθείας άνοδο.

Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ της Νίκης Βόλου, καλεί τον κόσμο, να στηρίξει την ομάδα σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και να δώσει την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση στους παίκτες και το προπονητικό μας τιμ προκειμένου να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη.

Ο κόσμος της Νίκης, είναι η ψυχή και δίνει το έναυσμα στην ομάδα για να συνεχίσουμε!!!
Όλοι στο παιχνίδι της Κυριακής στο Κλειστό της Ν.Ιωνίας!
Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται….

* Γενική είσοδος: 5 ευρώ
** Κάτοχοι καρτών διαρκείας εισέρχονται δωρεάν
*** Οι αθλητές των ακαδημιών μας θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από ειδικά διαμορφωμένη κερκίδα
**** Στο ημίχρονο του αγώνα θα σας συστήσουμε ένα διαγωνιστικό παιχνίδι που θα λαμβάνει χώρα σε κάθε εντός έδρας μάτς της ομάδας μας! Θα μπορέσει ένας από εσάς να πετύχει το ΕΨΑποντο που θα του χαρίσει μεγάλα δώρα»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις