Στην 4η θέση τερμάτισε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Γ.Σ. Βόλου

Την 4η θέση στο ειδικό τουρνουά ανόδου κατέλαβε η γυναικεία ομάδα του Γ.Σ. Βόλου σε σύνολο έξι ομάδων, στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΚΕΛ. Τα κορίτσια του Γυμναστικού σε εξ αναβολής αγώνα για την 5η αγωνιστική αντιμετώπισαν εκτός έδρας…

…τον Γ.Σ. Λαμίας, τον οποίο νίκησαν με 3-0 σετ.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα κατέκτησε τη 4η θέση, όπως προαναφέραμε, με δύο νίκες (Ερμή Αγιάς, Γ.Σ. Λαμίας) και 3 ήττες (Α.Ο.Λαμίας, Σ.Π.Α. Καρδίτσας, Α.Ο. Τυρνάβου) και 6-9 σετ .
Η χρονιά έκλεισε πετυχημένα, καθώς ο στόχος ήταν να διευρυνθεί η ομάδα και να ανανεωθεί με κορίτσια από τις υποδομές της (κορασίδες-παγκορασίδες). Η ομάδα είχε σε κάθε αγώνα και 4-5 νέες αθλήτριες όπου μαζί με τις γυναίκες έκαναν ένα σύνολο που έφερε και αποτελέσματα, εκτός από εμπειρίες (σε δύο φάσεις η ομάδα είχε 7 νίκες και 6 ήττες).
Βέβαια οι κορασίδες συμμετείχαν και στο πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ (12 αγώνες, 5 νίκες-7 ήττες) ) όπου και εκεί κατετάγησαν συμπτωματικά στη 4η θέση αλλά δεν προκρίθηκαν στη επόμενη φάση γιατί περνούσαν οι 3 πρώτες.
Το ρόστερ των γυναικών αποτελέσαν οι ΤΣΑΠΡΑΙΛΗ Κ.,ΤΡΥΠΙΛΑ ΓΛ.,ΡΑΜΠΟΥ Μ.,ΠΑΤΣΗ ΕΛ.,ΠΑΙΧΝΙΔΟΠΟΥΛΟΥ Β.,ΜΠΑΝΤΕΛΗ ΑΜ.,ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΒ.,ΠΑΤΣΑΛΑ ΦΑΙ.,ΡΑΜΙΩΤΗ ΠΟΛ.,ΚΟΥΡΙΑΝΙΔΟΥ ΕΛ.,ΝΙΚΟΛΙΑΔΟΥ ΕΥ.
Από το ρόστερ των κορασίδων συμμετείχαν οι ΤΣΕΛΕΠΗ ΔΗΜ.,ΣΙΜΟΥ ΓΑΡ.,ΤΖΑΜΤΖΗ ΖΕ.,ΤΣΟΥΡΙΚΑ ΕΛΠ.,ΒΟΥΖΑΞΑΚΗ ΕΥΘ,ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙ.,ΓΙΟΛΑ ΚΑΤ.,ΚΩΣΤΗ ΒΕ.,ΓΙΑΜΑΚΟΥ ΜΕΡ.,ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΕΡ.,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Β..
Από το ρόστερ των παγκορασίδων συμμετείχαν οι ΜΑΚΡΗ ΕΛ., ΛΟΝΤΡΙΔΗ Κ., ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡ., ΓΚΙΝΙΔΗ ΜΑΡ., ΖΗΚΟΥ ΣΩΤ και ΓΙΟΛΑ ΟΥΡ.. Στη προπονητική ομάδα ήταν οι ΓΙΟΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ και ΖΗΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.
Ο ΓΣ Βόλου ευχαριστεί τους χορηγούς CAFE-SNACK EASY Αναλήψεως με Μακρυνίτσης ) και τη LEVANTES VILLAS στα Καλά Νερά Μαγνησίας για τη χορηγία τους σε υλικό και τους ευχόμαστε καλές δουλειές και καλό καλοκαίρι.
Τέλος οι προπονήσεις συνεχίζονται και σε αυτή τη μεταβατική περίοδο ως το 1ο δεκαήμερο του Ιουνίου μπορούν να συμμετέχουν και αθλήτριες που θα ήθελαν να ενταχθούν για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τηλέφωνο επικοινωνίας στο 6979406231 ή στα γραφεία του συλλόγου απογευματινές ώρες στο 2421040703.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις