Ρήγας Φεραίος: Σας ευχαριστούμε για τη συμβολή και την παρουσία σας!

Με επιτυχία στέφθηκε η πρωτομαγιάτικη γιορτή του Ρήγα Φεραίου, με τη διοίκηση του συλλόγου να ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίησή της αλλά και όσους την τίμησαν με την παρουσία της.

Η σχετική ανακοίνωση του Ρήγα Φεραίου:

“Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερήσια Πρωτομαγιάτικη γιορτή στο χώρο που βρίσκονται τα Προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου, η οποία διοργανώθηκε από τον Α.Σ. Ρήγας Φεραίος Βελεστίνου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Ρήγα Φεραίου. Ο καιρός ευνόησε την ομαλή διεξαγωγή της και εκατοντάδες φίλοι – άτομα, περίπου 600, μας τίμησαν με την παρουσία τους. Κοινή διαπίστωση ότι η εκδήλωση αυτή θα πρέπει να γίνει θεσμός και κάθε χρόνο η προσέλευση του κόσμου θα είναι ολοένα και μεγαλύτερη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι αιδεσιμότατοι πατήρ Γεώργιος Αλεξίου & πατήρ Αθανάσιος Τράικος, ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτριος Νασίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης  Γεώργιος Καλτσογιάννης, ο Βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος, οι πρώην Αντιπεριφερειάρχες & νυν Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αργύρης Κοπάνας και Γεώργιος Κίτσιος, οι Αντιδήμαρχοι Νικόλαος Πρίντζος και Ευάγγελος Γιαννακός, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δήμο Ρήγα Φεραίου Χαράλαμπος Πάσχος,  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μιχάλης Κουσκουρίδας, Ιωάννης Κορώνας και Ιωάννης Παπαϊωάννου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στεφανοβικείου Βασίλειος Ακριβούσης, σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας και τέλος, πολλοί παλιοί παράγοντες και ποδοσφαιριστές του ιστορικού μας συλλόγου.

Ξεχωριστό χρώμα στην όμορφη εκδήλωση έδωσε η ορχήστρα μας, οποία αποτελούνταν από τους σπουδαίους καλλιτέχνες Νίκο  Φιλιππίδη (κλαρίνο), Σάκη Φασούλα (βιολί) και στο τραγούδι την Λευκοθέα Φιλιππίδη και τον Παναγιώτη Ζωσιμά.

Φυσικά δεν έλειψε το φαγητό, σουβλάκια, λουκάνικα και μεγάλη ποικιλία ποτών και αναψυκτικών. Όλοι οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν με την «ψυχή» τους υπό τους ήχους της μουσικής!

Το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου ‘’Ρήγας Φεραίος’’ ευχαριστεί δημόσια τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία την εκδήλωση, συμβάλλοντας έτσι στο να πραγματοποιηθεί ένα  γλέντι μέχρι αργά το βράδυ !!!

Επίσης, ευχαριστεί την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Ρήγα Φεραίου, οι οποίοι αποδέχθηκαν το αίτημα του Συλλόγου μας για συνδιοργάνωση της εν λόγω εκδήλωσης.

Επιπροσθέτως, ένα μεγάλο ‘’ευχαριστώ’’ στους χορηγούς επικοινωνίας της εκδήλωσης, τα καταστήματα, τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες της περιοχής του Βελεστίνου, και όχι μόνον, για την βοήθεια τους, που σε ιδιαίτερα χαλεπούς καιρούς και έντονης οικονομικής δυσπραγίας προσέφεραν την οικονομική χορηγία τους για την διοργάνωση της εκδήλωσης!!!

Τέλος, το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου μας, επιθυμεί να ευχαριστήσει ιδιαίτερα την κα. Μαρία Μπασμπανέλου, η οποία αφιλοκερδώς και με μεγάλη προθυμία παραχώρησε στην ομάδα  τις ψησταριές, ιδιοκτησία του εκλιπόντος αδερφού της, Μιχαήλ Μπασμπανέλου.

 

Mε τιμή

το ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου

Ρήγας Φεραίος Βελεστίνου”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις