Με τον αέρα του φαβορί ο Ολυμπιακός Β. κόντρα στον Αμπελώνα

Ο β’ γύρος των αγώνων πλέι οφ για άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία μπάσκετ αρχίζει σήμερα, με τον Ολυμπιακό Βόλου να υποδέχεται στις 17.00 στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου τον Αμπελώνα Λάρισας, από τον οποίο ηττήθηκε την περασμένη αγωνιστική εκτός έδρας (πρώτη φετινή ήττα). Οι «ερυθρόλευκοι» εξακολουθούν να είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο και σε περίπτωση νίκης σήμερα θα κάνουν ίσως το πιο σημαντικό βήμα.

Ο προπονητής Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης, δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα και θα έχουν όλους τους παίκτες στη διάθεσή τους.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι Καραγεώργος, Τζήμας, Παπούλιας, Αλεξίου, Ίλτσογλου, Μπόγδανος, Καραθάνος, Αναστασόπουλος, Λουλούδης, Παρασκευάς.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Δεσλής, Παζώλης.

Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο, να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών.

Στον αγώνα θα υπάρχει  οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών,  για την αντιμετώπιση των λειτουργικών αναγκών των τμημάτων, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας των 10 ευρώ που ήδη έχουν τεθεί στη κυκλοφορία για τους τρεις εντός έδρας αγώνες κατάταξης .Οι κάτοχοι των gold διαρκείας θα μπορούν να χρησιμοποιούν και αυτές τις κάρτες προκειμένου, εάν το επιθυμούν, να κάθονται στις ειδικές θέσεις εντός του αγωνιστικού χώρου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις