«Έσπρωξε» στο γκρεμό τον Ν. Μαγνησιακό, η Α.Ε. 2002!

Η Α.Ε. 2002 επικράτησε εκτός έδρας του Ν. Μαγνησιακού, με 1-3. Οι φιλοξενούμενοι έριξαν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, τους γηπεδούχους, οι οποίοι για να παραμείνουν πλέον στην κατηγορία, χρειάζονται νίκη την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και παράλληλα συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Μαγνησιακού και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ. Το σκορ άνοιξε η Α.Ε. 2002 με τον Χ. Παπαϊωάννου στο 2’, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 5’ με τον Χριστοδούλου. Στο 75’ ο Κουβαράς έκανε το 1-2, ενώ το τελικό 1-3 διαμόρφωσε, ο Κουνατίδης, στο 85’. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 70′, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, ο Λούσι. Επίσης, η Α.Ε. 2002 εκφράζει έντονα παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητή της ΕΠΣΘ, κ. Σαμαρά.

Διαιτητής
: Σαμαράς (Θεσσαλίας).
Βοηθοί
: Θ. Παπαδημητρίου, Γεωργαντζής (Θεσσαλίας).
Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Μήτσας, Τσονάκης, Σκέρτι (70’ Χότζα), Κατσίφας, Πέτρου, Μιχαΐλοβιτς, Φραγκούλης, Τζιότζιος, Τάρε, Χριστοδούλου (50’ Μεταξάς), Τσιγαρίδας.
Α.Ε. 2002: Λούσι, Μπερντόβα, Σφέτσιος (70’ Μητράκος), Σταθόπουλος, Κόρδας, Κ. Παπαϊωάννου, Παρίσης, Γαλάνης (60’ Βέργος), Κουβαράς, Χ. Παπαϊωάννου, Στουμποβίκος (65’ Κουνατίδης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις