Ισόπαλο και επεισοδιακό το ντέρμπι παραμονής στο Αχίλλειο!

Ο Αχιλλέας αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Αγχίαλο. Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Αχιλλείου και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ. Ο Ρούλης άνοιξε το σκορ στο 47’ για τους φιλοξενούμενους, για να έρθει ο Ι. Παναγιώτου στο 80’ να ισοφαρίσει σε 1-1 για τους γηπεδούχους, που είχαν και δοκάρι με τον Σπανό στο 83’.
Στο 85’ ο διαιτητής, κ. Νικόπουλος, από τον οποίο έχει πολλά παράπονα η ομάδα του Αχιλλέα, καταλόγισε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων, το οποίο το κέρδισε ο Τσακόγιας, ο οποίος κέρδισε παράλληλα και την αποβολή του Γ. Παναγιώτου (σ.σ. απευθείας κόκκινη κάρτα). Σε εκείνο το χρονικό σημείο, το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου 15 λεπτά. Με την επανέναρξή του αγώνα, ο Μαυρόπουλος έστειλε τη μπάλα άουτ από τα ένδεκα βήματα, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, κ. Νικόπουλου, να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1.

Διαιτητής
: Νικόπουλος (Θεσσαλίας).
Βοηθοί
: Π. Σακκάς, Μπαρτζιάλης (Θεσσαλίας).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σχουλής, Τσεκούρας, Μαλλιαρός, Γ. Παναγιώτου, Τσουκάρας, Χορταργιάς (65’ Μόσχος), Κορέτας, Ξυνός, Σπανός, Ι. Παναγιώτου, Χασιώτης.
ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Δελανδρέας, Ρούλης, Μαυρόπουλος, Σίμος, Τσαντόπουλος, Τσέλιος, Κουλάκογλου, Δράγνης, Πήλιος (60’ Κουφαλιδάκης), Τσακόγιας, Καραγιώργος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις