Ο Τοξότης νίκησε… η Αγία Άννα πανηγύρισε

Ο Τοξότης ήταν ο νικητής στο ντέρμπι κορυφής για τον 1ο όμιλο της Β’ τοπικής κατηγορίας,  καθώς επικράτησε στο βοηθητικό του ΕΑΚ επί της Αγίας Άννας με 3-2, όμως οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν έξαλα, αφού έχουν υπέρ τους την ισοβαθμία ( οι δυο ομάδες έχουν από 58 β.) με βάση τα κριτήρια.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν και να αποκτούν το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία,  καθώς με βάση τα κριτήρια που ισχύουν και δεδομένου ότι η διαφορά στις μεταξύ τους αναμετρήσεις ήταν στο ένα γκολ (5-4 το παιχνίδι του πρώτου γύρου), πλέον η Αγία Άννα έχει το πλεονέκτημα καθώς έχει πετύχει περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα. 

Στο 30΄ ο Νίκος Δενελάβας άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με πλασέ στη γωνία,
όταν βρέθηκε μόνος στην περιοχή κι λάθος εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα του Κώστα Τσουρέλη και  στο 45’ ο Σπαθαριώτης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στο τείχος κι άλλαξε πορεία ξεγελώντας τον τερματοφύλακα της Αγίας Άννας, που έκανε κίνηση προς την αντίθετη πλευρά κάνοντας το 2-0, που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Το 2-0 έγινε στο 53’ με κεφαλιά του Λίτσου και  η Αγία Άννα μείωσε σε 2-1. Στο 76΄ είχαμε το 3-1 με πλασέ του Παπαδάκη, μετά από πάσα του Κόρμπα και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (92’) η Αγία Άννα μείωσε με κεφαλιά του Στεργιοπούλου (φωτό), μετά από εκτέλεση φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και δεξιά προς τη γραμμή του πλάγιου άουτ, που έφερε την μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή και κοντά στο δεύτερο δοκάρι, με τον ποδοσφαιριστή της Αγίας Άννας να πηδά ψηλότερα από όλους και να στέλνει την μπάλα στο απέναντι παραθυράκι της εστίας του Τοξότη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πασπαλάρης, Κολιός (72’ Βέτσικας), Κυλαδίτης, Καραγγέλης, Ν. Δενελάβας, Σκλαπάνης, Λέτσος (92’ Τσιατσιάνης), Μπαλαμώτης (60’ Γουλιώτης), Λ. Δενελάβας, Κόρμπας, Σπαθαριώτης (72’ Παραδάκης)
ΑΓ. ΑΝΝΑ: Συκιώτης, Κανδύλας (79’ Ματθαίου), Νιαώτης, Σκοπός, Πετσιμέρης, Σ. Τσιουρέλης (53’ Χατζόγλου), Λίτσος, Φιλατζικιώτης, Ζαρίφης, Κ. Τσιουρέλης  (46 Αντωνίου) Κωτούλας (46’ Στεργιόπουλος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις