Στο τουρνουά Youth Soccer Stars συμμετείχε η Ακαδημία του Ολυμπιακού Β. (photos)

Αποστολή των Ακαδημιών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου Κ13, Κ11 και Κ9, συμμετείχε το τριήμερο 27-28-29 Απριλίου 2018 στο τουρνουά Youth Soccer Stars, που πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι, στο προπονητικό κέντρο Sports Camp.

Οι μικροί αθλητές, είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν με ομάδες αντίστοιχων ηλικιών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Η ομάδα Κ13 κατόρθωσε να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης, με εξαιρετικές εμφανίσεις απέναντι στις ομάδες F.C. Levadia Εσθονίας, Κόρινθος 06 και Λουτράκι F.C. και κατέκτησε τη 2η θέση. MVP της κατηγορίας αυτής αναδείχτηκε ο Άλεξ Κάιο της ακαδημίας του Ολυμπιακού Βόλου.

Η ομάδα των Κ9 έφτασε στον μικρό τελικό και κατέλαβε την 3η θέση της διοργάνωσης, αφού αγωνίστηκε απέναντι στις ομάδες F.C. Levadia Εσθονίας, Κόρινθος 06, Youth Soccer Stars και Λουτράκι F.C.

Η ομάδα των Κ11 επίσης είχε πολύ καλές εμφανίσεις και βελτίωσε τις επιδόσεις της αγωνιζόμενη απέναντι στις ομάδες F.C. Levadia Εσθονίας, Κόρινθος 06 και Λουτράκι F.C.

Η συμμετοχή της ακαδημίας απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια για τη συμμετοχή της και την άρτια οργάνωση των παιδιών, τα οποία απέκτησαν εμπειρίες, είχαν την ευκαιρία να εφαρμόσουν όσα διδάσκονται στις προπονήσεις τους και κυρίως πέρασαν ένα ευχάριστο τριήμερο με το άθλημα που αγαπούν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις