“Το νταμπλ θα πανηγυριστεί στην έδρα σας”

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ιστορικότερος Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ, η «Θύρα 4», όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται στα όσα έχουν γίνει με τα ταξιδιωτικά γραφεία και αναφορικά με τις τιμές που επιβάλλουν για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Oι εγγραφές για τον τελικό του Κυπέλλου στον ΠΑΟΚ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, με τους ιδιοκτήτες των λεωφορείων να ζητάνε 2500 ευρώ για κάθε λεωφορείο, τιμή μεγαλύτερη σε σχέση με την τελευταία μετακίνηση των οπαδών του Δικεφάλου στο ΟΑΚΑ.

Για το εν λόγω θέμα, εξέδωσε ανακοίνωση ο ΣΦ ΠΑΟΚ «Θύρα 4», όπου μεταξύ άλλων σημειώνει:

Την Παρασκευή 4/5 μαζί με άλλους συνδέσμους του Π.Α.Ο.Κ ασκήσαμε τη δεδομένη πίεση σε πράκτορες και ταξιδιωτικά γραφεία για μείωση των παράλογων τιμών των λεωφορείων ενόψει της εκδρομής στον τελικό του ΟΑΚΑ. Δεν θα ανεχτούμε δια ροπάλου αισχροκέρδεια σε βάρος του λαού του Π.Α.Ο.Κ εν καιρώ οικονομικής κρίσης με 52 μνημόνια και 400 ευρώ βασικό μισθό. Η εκδρομή στο σύνδεσμο πλέον κυμαίνεται στα 75 ευρώ με το εισιτήριο του αγώνα. Όσοι πλήρωσαν περισσότερα στις έως τώρα εγγραφές θα τους επιστραφούν τα χρήματα. Ο κόσμος είναι τρελαμένος και θέλει να κατέβει να σηκώσει την κούπα απέναντι στους χάρτινους προκειμένου να δείξει ποιος είναι ο πραγματικός πρωταθλητής στο γήπεδο και όχι στα δικαστήρια και τα εφετεία. Μόνο μας μέλημα είναι η κατάκτηση του κυπέλλου και τίποτα άλλο.

Εγγραφές αποκλειστικά σήμερα Δευτέρα 7/5 και αύριο Τρίτη από τις 8 και μετά.

Υ.Γ: Το νταμπλ φέτος θα πανηγυριστεί όπως του αξίζει και εκεί που πρέπει. Στην έδρα σας.