Οκτώ μετάλλια και μεγάλες επιδόσεις για το GoRow στο Πανελλήνιο της Αθήνας (photos)

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του GoRow στο Πανελλήνιο Κύπελλο Κλειστής Κωπηλασίας της Αθήνας κατακτώντας οκτώ μετάλλια, με μόλις 11 άτομα αποστολή. Οι εμφανίσεις και οι επιδόσεις των αθλητών του GoRow αναδεικνύουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον προπονητή, Θάνο Τσόχα.

Αναλυτικά οι διακρίσεις των αθλητών του GoRow:

Το χρυσό μετάλλιο στη κατηγορία 1000μ., 40-49 ετών, κατέκτησε ο Αλέξανδρος Τατάκος, υπερασπίζοντας γι’ ακόμη μια φορά τον τίτλο του.

Αργυρό μετάλλιο στη κατηγορία 1000μ, 30-39 ετών, κατέκτησε ο Ανδρέας Βασδέκης επιστρέφοντας δυναμικά στη κωπηλασία μετά από αποχή χρόνων.

Αργυρό μετάλλιο τη κατηγορία 500μ., 30-39 ετών, κατέκτησε ο Νίκος Τσουρέλης, ένας νέος αθλητής στο Indoor Rowing που υπόσχεται πολλά για το μέλλον.

Αργυρό και χάλκινο μετάλλιο στη κατηγορία 500μ. και 1000μ., 30-39 ετών, αντίστοιχα κατέκτησε η Ευτυχία Ράσεντ με φανταστικές κούρσες και πολύ δυνατούς χρόνους.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε Μάριος Ζαβός στην 1000μ., Open Lightweight, κατηγορία που είναι από τις πιο δύσκολες στο Indoor Rowing.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Ελένη Μαμμή στα 500μ., 30-39 ετών, με εξαιρετική επίδοση.

Ευχάριστη έκπληξη η επιστροφή στους στίβους της κωπηλασίας του προπονητή και πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή κωπηλασίας, Θάνου Τσόχα, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην πολύ απαιτητική 1000μ, Open Heavyweight κατηγορία.

Πολύ καλή επίδοση και από τους Αντώνιου Θοδωρή, Βλαχλή Δημήτρη, Πέτσα Παναγιώτη και Ιερεμία Στάθη, στην πολύ απαιτητική κούρσα των 2000μ. σκυτάλης απέναντι σε μεγάλα ονόματα του χώρου.

Το γυμναστήριο GoRow θέλει να ευχαριστήσει θερμά το Xtreme Stores Volos για τη χορηγία του στους αγώνες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις