“Καλή ομάδα ο ΝΠΣ Βόλος αλλά όχι κάτι τρομερό”

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Βασίλης Παπαδόπουλος μίλησε στο Metrpolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τη φετινή χρονιά του Γηραιού, τις δυσκολίες, τα μπαράζ και τη νέα περίοδο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν η ομάδα έχει πετύχει το στόχο της ανόδου:  «Έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα. Θέλουμε 1 βαθμό σε 3 παιχνίδια για να πάρουμε την άνοδο και βαθμολογικά. Έχουμε κάνει κάτι παραπάνω από τη μισή διαδρομή».

Για το αν η βαθμολογική συγκομιδή επιβεβαιώνει την δύναμη της ομάδας: «Το ποιος είναι πιο δυνατός, πρέπει να το δείχνουμε από Κυριακή σε Κυριακή. Εμείς το αποδείξαμε αυτό στη διάρκεια του πρωταθλήματος, το δείχνουμε και τώρα στα πλέι οφ. Όλη χρονιά εδώ κρίνεται και είμαστε πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε τους στόχους μας».

Για τη δήλωση του Σπύρου Μπαξεβάνου σχετικά με την χθεσινή  αναμέτρηση πως η εμφάνιση του Ηρακλή δεν ήταν πειστική: «Συμφωνώ απόλυτα. Δεν ήμασταν όπως τα πρώτα 2 παιχνίδια. Ήμασταν κουρασμένοι, ήμασταν πιο χαλαροί μετά το γρήγορο γκολ δεν ξέρω τι ευθύνεται ίσως ένας συνδυασμός. Σημασία έχει πως πήραμε την νίκη έστω και έτσι».

Για τη διαχείριση τω προβλημάτων από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα: «Η αλήθεια είναι πως η ζέστη είναι σημαντικός παράγοντας που υπάρχει η κόπωση. Σε συνδυασμό με τα 3 παιχνίδια που δώσαμε σε μία εβδομάδα και το ταξίδι στην Λευκάδα είναι λογικό να υπάρχει κόπωση. Προσπαθούμε να ξεκουραζόμαστε όσο μπορούμε, να προσέχει ο καθένας τον εαυτό του, να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη αποκατάσταση, μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια».

 Στόχος να τελειώσετε αήττητοι τα μπαράζ: «Φυσικά. Είμαστε κοντά στο να τα καταφέρουμε. Δεν μπορούμε να πούμε πως πάμε αδιάφοροι σε κάποιο παιχνίδι ή ότι δεν μας νοιάζει το αποτέλεσμα. Προς το παρόν κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής, κοιτάμε να εξασφαλίσουμε βαθμολογικά την άνοδο και μετά ένα σοβαρό πρόσωπο στα εναπομείναντα παιχνίδια κυρίως για τον κόσμο μας που μας στήριξε και ήταν δίπλα μας».

Αν οι ομάδες των πλέι οφ έχουν μεγάλη διαφορά στην δυναμικότητα σε σχέση με τις ομάδες του ομίλου στο πρωτάθλημα: «Πάνω κάτω είναι το ίδιο. Η ομάδα του Βόλου ήταν αρκετά καλή ομάδα όχι όμως κάτι τόσο τρομερό. Αντιμετωπίσαμε και στο πρωτάθλημα καλές ομάδες οπότε δεν νομίζω ότι υπήρχαν μεγάλες διαφορές».

Για το πώς θα χαρακτήριζε τη φετινή χρονιά: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο. Η ομάδα βρέθηκε από την Α εθνική στη Γ. Ήταν πολύ δύσκολα διαχειρίσιμο αυτό το κομμάτι. Ευτυχώς βρέθηκαν οι κατάλληλοι άνθρωποι που διαχειρίστηκαν το σύλλογο και λειτούργησαν έτσι ώστε να μαζευτεί αυτή η ομάδα και να λειτουργεί ομαλά όλο το τμήμα. Ήθελε πολύ προσπάθεια και υπομονή, με τη βοήθεια του θεού και την προσπάθεια όλων πετύχαμε τους στόχους μας».

Για το ρόστερ της νέας χρονιάς: «Μόνο που θα είσαι σε μια ομάδα όπως ο Ηρακλής στην Β’ εθνική είναι από μόνο του κίνητρο το να ξαναφτάσεις τον Ηρακλή εκεί που του ανήκει. Η διοίκηση με τους ποδοσφαιριστές δημιουργήσαμε πραγματικά μια οικογένεια.  Αυτά από μόνα τους σε κάνουν να θέλεις να παραμείνεις. Είναι όλα πάρα πολύ καλά από το προπονητικό κέντρο μέχρι το τελευταίο πράγμα της ομάδας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις