«Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν»

Ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου μέσω της οποίας θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους στήριξαν τις προσπάθειες των τμημάτων μπάσκετ του Συλλόγου την αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015. Αναλυτικά:

“Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. Νίκη Βόλου και ο έφορος της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 Νίκος Μακρίδης, μετά από μία δύσκολη και επίπονη χρονιά για το τμήμα μπάσκετ του ιστορικού μας Συλλόγου, θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια όλων των τμημάτων, ανδρικό, γυναικείο, Νέων Αθλητών Νίκης και ακαδημιών.

Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τις παρακάτω επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του νομού μας για την πολύτιμη βοήθειά τους:

Ιατρικά-ορθοπεδικά Medi-Kal Κώστας Καλογήρου
Πρατήριο καυσίμων Jet oil Αντώνης Κόπανος
Ουζερί “Ο Ξιφίας” Νικόλαος και Βάσιλης Σαββόπουλος
Ψητοπωλείο-γυράδικο “Ζωζάνα”
Ξυλουργικές εργασίες-έπιπλα “Τελώνης”
Winners Club Sports Cafe Παύλος Γεώργογλου
Κυλινδρόμυλοι-άλευρα-ζωοτροφές ”Τσιτσιγιάννη”
Μάρμαρα-γρανίτες “Μαρμάρου Τέχνη” Χαράλαμπος Τουτουντζόγλου
Τσιπουράδικο “Το Φαρδύ” Φώτης και Αλέκος Κοτσαγιώτης
Βιομηχανία αναψυκτικών ΕΨΑ
Επιμελητήριο Μαγνησίας
ΗΛΜΑΚ ηλεκτρικές συσκευές Δημήτρης Ιωαννίδης
Τσιπουράδικο “Η Μαρίνα” Απόστολος Ιατρίδης
Manollo Coffee Spot
Dolce Cafe Κώστας Καπουράνης
Καταστήματα επίπλων Θεόφιλου Αϊβαζόγλου
Alsitek συστήματα αλουμινίου Απόστολος Πούλιος
Κατάστημα επίπλων ΑΦΟΙ Χινδιμπάτογλου ΟΕ
Πρατήρια καυσίμων Κωσταράς Α. και ΣΙΑ ΕΕ
Ζαχαροπλαστείο “Βυζάντιο” Τσιλιγκίρογλου Ιουλία Ν.
Μέλι Cafe Γιώργος Αυφαντής
Φαρμακείο Κώστας Τσαρνάς
Φαρμακείο Βασίλης Μεϊκόπουλος

Επίσης, τους ιατρούς Νίκο Οικονόμου, Μιχάλη Μεϊκόπουλο, Οδυσσέα Μπουτσιαβάρα, Ελευθέριο Δαλαβέρη και τον φυσιοθεραπευτή Ελευθέριο Κατσαλή για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

Αξίζει να αναφερθούμε ακόμη, σε φίλους του Συλλόγου και του βολιώτικου μπάσκετ οι οποίοι συνέβαλαν οικονομικά αλλά δεν επιθυμούν την προβολή τους.

Επιπλέον, θέλουμε να ευχαριστούμε την Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου για την άψογη συνεργασία της όσον αφορά τη χρήση των κλειστών γυμναστηρίων Νέας Ιωνίας και Βάκης Παρασκευόπουλος, όπως και τον πρόεδρο και τα μέλη της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου για τη χρήση των σχολικών γυμναστηρίων.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα, τους ανθρώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και της ΕΣΚΑΘ (γραφείο Βόλου) για την άμεση εξυπηρέτηση σε θέματα που αφορούσαν την διεξαγωγή των αγώνων.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους αθλητές και προπονητές όλων των τμημάτων που συνεργαστήκαμε την περσινή περίοδο και στην ψυχή της ομάδας, τους υπέροχους φιλάθλους μας, με τους οποίους ζήσαμε μαζί μία έντονη χρονιά γεμάτη χαρές και λύπες”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις