Ανανεώσεις και ενίσχυση για την Αγριά B.C

Μπορεί η αγωνιστική περίοδος να ολοκληρώθηκε, όμως στην Αγριά B.C συνεχίζουν τις προπονήσεις της μεταβατικής περιόδου, ενώ ήδη ξεκίνησε ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά που θα βρει και πάλι την ομάδα ν’ αγωνίζεται στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Ήδη, συμφώνησαν και ανανέωσαν τη συνεργασία τους οι καλαθοσφαιριστές Σάββας Καραμανλής, Γιώργος Κοψιαλής, Απόστολος Θεοδώρου, Δημήτρης Καζεπίδης, Άγγελος Καλιντζέος, Χάρης Ξυπνητός και Σωτήρης Τσιβιούρας, ενώ έντονες είναι οι μεταγραφικές κινήσεις που γίνονται για την ενίσχυση της αγριώτικης ομάδας. Ήδη έχουν γίνει συζητήσεις με ικανούς καλαθοσφαιριστές και αναμένονται οι ανακοινώσεις με την αρχή της μεταγραφικής περιόδου.

Ως γνωστόν στην τεχνική ηγεσία θα βρίσκεται ο Σπύρος Στρατίκης με άμεσο συνεργάτη του τον Αντώνη Θεοχάρη που ολοκλήρωσε φέτος την αγωνιστική του δράση. Έφορος του τμήματος θα είναι ο Βασίλης Καλαντζής.

Εξάλλου, συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την έναρξη λειτουργίας των ακαδημιών της Αγριάς B.C, ενώ αναμένονται οι ανακοινώσεις για τους προπονητές που θα έχουν την ευθύνη τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις