Athens Alive χωρίς ποδοσφαιρικό γήπεδο θα προτείνει η κυβέρνηση

Παρά το γεγονός πως τα δεδομένα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχουν αλλάξει λόγω του ενδιαφέροντος της PAN ASIA το κονσόρτσιουμ που εκπροσωπεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχίζει να ενδιαφέρεται για το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ.

Έτσι η κυβέρνηση συνυπολογίζοντας το ενδιαφέρον του Παιρόζ για την ΠΑΕ, εκτιμά ότι με τα νέα δεδομένα το πρότζεκτ του «Athens Alive» μπορεί να προχωρήσει με βασικό άξονα το κλειστό του ΟΑΚΑ, κάτι που θα προτείνει άμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Live Sport στελέχη της κυβέρνησης πρόκειται να συναντηθούν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να του προτείνουν συγκεκριμένο πλάνο. Αξίζει να αναφερθεί ότι η κυβέρνηση πιστεύει πως χωρίς το γήπεδο του ποδοσφαίρου το πρότζεκτ μπορεί να υλοποιηθεί συντομότερα, έχοντας ως επίκεντρο το κλειστό του ΟΑΚΑ το οποίο και προβλέπεται να ανακατασκευαστεί.

Θυμίζουμε ότι μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ έχει ζητήσει την παραχώρηση του «κλειστού» για τα επόμενα 99 χρόνια, αλλά παραμένει άγνωστη η στάση και η απάντηση του ίδιου, αλλά και των διεθνών εταιρειών του κονσόρτσιουμ στο πλάνο που δεν θα περιλαμβάνει γήπεδο ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις