Ήττα με κάτω τα… χέρια για τους Νέους του Ολυμπιακού Β.

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ήττα από την Καλαμαριά, έχασαν με 0-2 και από τον Εθνικό Γαζώρου στο βοηθητικό του ΕΑΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος Κ19 της Football League. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που….

…τους παρουσιάστηκαν, πέτυχαν δύο γκολ στο πρώτο ημίωρο και στη συνέχεια διαχειρίστηκαν το παιχνίδι κατάλληλα, φτάνοντας άνετα στο νικηφόρο αποτέλεσμα.
Οι παίκτες του Θωμά Μακρή παρουσιάστηκαν αγχωμένοι, δεν τους βγήκε τίποτα μέσα στο παιχνίδι και μετά και αυτό το αποτέλεσμα ουσιαστικά δεν μπορούν να ελπίζουν πως θα πάρουν μία από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στον τελικό του πρωταθλήματος.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα θα κάνει το ρεπό της, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα παίξει με την ΑΕΚ στην Αθήνα.
Στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα των Σερρών κατάφερε στην πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι να κερδίσει πέναλτι στο 13′. Ο Χασιώτης ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Τσιλούλη, με τον διαιτητή Βλιώρα να καταλογίζει το πέναλτι. Την «εσχάτη των ποινών» ανέλαβε να εκτελέσει ο Χατζηδημητρίου, γράφοντας το 0-1 για τον Εθνικό Γαζώρου.
Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ανέλαβε τον έλεγχο του παιχνιδιού, προσπάθησε να πιέσει με στόχο το γκολ της ισοφάρισης και στο 22′ σουτ του Δημητριάδη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας Γρηγοριάδης. Και ενώ οι «ερυθρόλευκοι» πίεζαν, σε μια αντεπίθεση των φιλοξενουμένων η μπάλα έφτασε στα αριστερά στον Γκάλιο κι αυτός με ωραίο διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-2 στο 30′, φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση τον Ολυμπιακό. Στο 37′ ο Τσιλούλης εκτέλεσε φάουλ με τη μπάλα να φεύγει άουτ και στο 38′ ο Χασιώτης μέσα από την περιοχή επιχείρησε το σουτ χωρίς η μπάλα να βρει το στόχο.
Οι φιλοξενούμενοι στο 45′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να πετύχουν και τρίτο γκολ, όταν ο Τσιλούλης κέρδισε τις κόντρες, μπήκε στην περιοχή του Ολυμπιακού, όμως η μπάλα έφυγε έξω από το δεξί δοκάρι του Ξανθά, στο σουτ που επιχείρησε.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε ανούσια υπεροχή, χωρίς να υπάρχουν φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, να πετύχουν ένα γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι, με τον Εθνικό να κρατά εύκολα το 0-2. Στο 47′ σουτ του Αλεξανδρή μπλόκαρε τη μπάλα ο Γρηγοριάδης, ενώ στο 85′ σε κεφαλιά του Παπίτσα η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκαρι.
Ο Ολυμπιακός έχασε σημαντική ευκαιρία για να μειώσει το σκορ στο 87′, όταν ο Αραπίτσας βρήκε τον Ντινόπουλο μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ο επιθετικός του Ολυμπιακού σούταρε, με τη μπάλα να κοντράρει στο σώμα του Κωνσταντίνου και να φεύγει κόρνερ.
Διαιτητής: Βλιώρας (Λάρισας)
Κίτρινες: Ντινόπουλος-Τσιλούλης, Σαϊνατούδης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Ξανθάς, Καψιώτης (54′ Μπάσαρι), Δημητριάδης, Γαρυφάλλου (80′ Ντόντος), Χασιώτης, Μπούσης, Γκίνης (65′ Αλαμάνης), Βλαχόπουλος, Αλεξανδρής, Αραπίτσας, Ντινόπουλος.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Γρηγοριάδης, Ταΐρης, Σαϊνατούδης, Κωνσταντίνου, Αγγελίδης, Χατζηδημητρίου, Παπίτσας, Ανδρέου (92′ Σίψης), Γκάλιος (87′ Σαμαράς), Τσιλούλης, Γουτίδης (68′ Παπαδόπουλος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις