Λίβας: “Από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου ο Αστέρας Ιτέας” (&vid)

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, δήλωσε ο προπονητής του Αστέρα Ιτέας μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου. Ο Κώστας Λίβας τόνισε πως θα μπορούσε η ομάδα του να κάνει την ολική ανατροπή όμως το παιχνίδι πήγε στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι, στην οποία παίζουν πολλά ρόλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Λίβα μετά το τέλος του αγώνα:

«Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι με εναλλαγές στο σκορ, που ευχαρίστησε όλο τον κόσμο. Εμείς δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Δεχτήκαμε δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα, μιλήσαμε με τα παιδιά στο ημίχρονο, είπαμε και πιστέψαμε πως αν βάλουμε ένα γκολ νωρίς μπορούσαμε να το γυρίσουμε. Πράγματι έτσι έγινε, μειώσαμε σε 1-2 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και μετά γρήγορα κάναμε και το 2-2. Φαίνονταν ότι είχαμε το πάνω χέρι και μπορούσαμε να κάνουμε ολική ανατροπή όμως δεν τα καταφέραμε παρά τις ευκαιρίες που κάναμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Εκεί που έφτασε το παιχνίδι στη διαδικασία των πέναλτι, είναι ρώσικη ρουλέτα, είναι ψυχολογία, είναι πολλά.

Γεγονός είναι ότι φέτος η πορεία μας και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο είναι πολύ καλή και νιώθω υπερήφανος που συνεργάστηκα με αυτά εδώ τα παιδιά και με τη διοίκηση. Ήταν η πιο επιτυχημένη χρονιά του Αστέρα για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Γ’ Εθνική και βάλαμε την παρακαταθήκη για τις επόμενες χρονιές. Να είμαστε μια ομάδα αρκετά ανταγωνιστική και μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου.

Ευχαριστώ τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας, μας στήριξε και σ’ αυτό το παιχνίδι. Τους στεναχωρήσαμε λίγο αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Καλή συνέχεια στη Νίκη Βόλου και να έχει καλή πορεία στο Κύπελλο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις