Με Παναγιώτη Λιαδέλη η ομάδα «πρώην αστέρων» του Άρη

Η ΚΑΕ Άρης όπως η ίδια γνωστοποίησε θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης του Σ.Β.Κ.Θ. στο οποίο δικαίωμα συμμετοχής έχουν παίκτες άνω των 35 ετών. Οι «κιτρινόμαυροι» δημιούργησαν την… ισχυρή σύνθεσή τους έχοντας ονόματα που έχουν γράψει ιστορία, ανάμεσά τους ο Βολιώτης Παναγιώτης Λιαδέλης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ Άρης: 

«Ο Άρης θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης +35 του Σ.Β.Κ.Θ., έχοντας στη σύνθεση του παίκτες που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο άθλημα. Όλοι τους θεωρούν ιδιαίτερη τιμή να φορούν τη φανέλα με το Θεό του Πολέμου στο στήθος. Οι «κίτρινοι» έχουν τοποθετηθεί στον Δ’ όμιλο του πρωταθλήματος μαζί με την Α.Ε. Τούμπας, την Α.Ε. Πυλαίας και την Αρετσού.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ +35

1) Σάββας Ηλιάδης

2) Σωτήρης Καραποστόλου

3) Γιάννης Πέγκος

4) Παναγιώτης Λιαδέλης

5) Σάββας Καμπερίδης

6) Κώστας Παπουλίδης

7) Χρήστος Ταπούτος

8) Φίλιππος Συμεωνίδης

9) Γιώργος Σουρμελίδης

10) Γιώργος Χρυσανθόπουλος

11) Νίκος Χατζηβρέττας

12) Άρης Νικολούδης

13) Κυριάκος Τρούλιαλης

14) Μίροσλαβ Ραΐσεβιτς

Προπονητής: Δημήτρης Μπουσβάρος».

Μετά την γνωστοποίηση της ισχυρής αυτής σύνθεσης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook θέλησε να εκφράσει την ιδιαίτερη χαρά του για το γεγονός πως η ομάδα του θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα πρώην «αστέρων», όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος.

Πιο συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ ανέφερε:

«Eίμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, που φέτος δημιουργήσαμε μία ομάδα αντάξια του ονόματος και της ιστορίας του τεράστιου αυτού συλλόγου που λέγεται ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και θα συμμετέχει σε ένα πρωτάθλημα που προσωπικά το ονομάζω πρωτάθλημα πρώην «αστέρων» του Ελληνικού Μπάσκετ. Η ομάδα πλαισιώθηκε από αθλητές, που ο καθένας έχει τη δική του ιστορία και προσφορά στο άθλημα, μα πάνω απ’ όλα, όλοι τους θεωρούν τιμή να φορούν την ένδοξη φανέλα του Άρη.

Μέλη της ομάδας θα είναι και οι: Ν.Χατζηβρέτας, Π.Λιαδέλης, Χ.Ταπούτος, Σ.Καραποστόλου, Α.Νικολούδης, Κ.Τρούλιαλης και όλοι μαζί ξεκινάμε δυνατά από την επόμενη εβδομάδα, πάντα με σεβασμό στο κάθε μας αντίπαλο.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον χορηγό της ομάδας κ. Συμεών Μακέδο για την πολύτιμη βοήθεια του».

Δείτε παρακάτω το σχετικό ποστάρισμα: 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις