Φιλική νίκη του Ολυμπιακού Β. με 4-0 στο Ριζόμυλο

Στο τελευταίο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, πριν το παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή, ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετώπισε σήμερα το απόγευμα τον Αστέρα στο Ριζόμυλο, σ’ έναν αγώνα που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον εθελοντικό οργανισμό το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 4-0, σημειώνοντας τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο με… …τους Γκούρμα, Πινδώνη και Δεινόπαπα, ενώ στο β’ μέρος σκόραρε ένα ακόμη τέρμα (δεύτερο προσωπικό στο ματς) ο Δεινόπαπας.

Το σκορ άνοιξε στο 14′ ο Μάριο Γκούρμα (στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού) με χτύπημα πέναλτι. Το πέναλτι κέρδισε ο Δεινόπαπας, όταν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Αστέρα.

Στο 26′ ο Πινδώνης με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0, ενώ στο 38′ ο Δεινόπαπας σημείωσε ένα πολύ όμορφο τέρμα με σουτ, μετά από πάσα που δέχθηκε από τον Μπόρα. Είχε προηγηθεί εκτέλεση φάουλ του Κολημήτρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν σε 4-0 το δείκτη του σκορ στο 67′ με σουτ του Δεινόπαπα, μετά από κάθετη πάσα του Γκέσιου.

Ο βοηθός του Γιώργου Βαζάκα, Μανουέλ Ρόκα, κοουτσάρισε τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τον Αστέρα, με τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων», πάντως, να βρίσκεται και αυτός στο γήπεδο του Ριζομύλου και να παρακολουθεί το ματς.

Στο ημίχρονο βραβεύτηκε από τη διοίκηση του Αστέρα Ριζομύλου η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου (την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Καραγιάννης).

Επίσης, βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο οι Ηλίας Σολάκης, Θανάσης Κωστούλας και Μάριο Μπρέσκα. Η διοίκηση του Αστέρα τίμησε και τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Αχιλλέα Μπέο (λόγω απουσίας του την πλακέτα παρέλαβε ο επικεφαλής της ομάδας της μειοψηφίας στη διοίκηση της ΕΠΣΘ, κ. Κώστα Θεοδώρου).

Τέλος αναμνηστικές πλακέτες δόθηκαν στους διαιτητές της αναμέτρησης κ.κ. Στέφανο Καλατζή, Λουκά Παπαδημητρόπουλο και Μάριο Γεωργατζή, οι οποίοι προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΙΖ.: Γιαντζίδης (30′ Παπαγιαννόπουλος), Ακριβούσης, Σ. Κόκας, Λουφόπουλος, Σεσκλιώτης, Γιώργης, Ισά (18′ Σούδης), Καψιώτης, Μπούρντα, Π. Κόκας, Μπερτζέμης (17′ Ματθαίος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Σταυράκης, Γιαλούσης Κόμνος, Κωστούλας (11′ Μπόρας), Παπανικόλας, Πινδώνης (68′ Ζέρης), Ολίσε (46′ Κεσίδης), Κολημήτρας, Δεινόπαπας, Μπρέσκα (11′ Ζέρης, 46′ Κατσιαρός) Γκούρμα (46′ Γκέσιος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις