“Τελικός” με Καλαμπάκα για Ολυμπιακό Βόλου

Δύο αγωνιστικές απέμειναν για να ολοκληρωθούν τα πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ και η αγωνία για το ποιος θα κόψει το νήμα πρώτος κορυφώνεται. Όλα θα κριθούν σήμερα στην Καλαμπάκα, όπου στις 19.00 ο Ολυμπιακός «συγκρούεται» με την ομώνυμη ομάδα.

Πρόκειται ουσιαστικά για τον «τελικό» της διαδικασίας. Αν κερδίσουν οι «ερυθρόλευκοι», θα εξασφαλίσουν την άνοδο στην Γ’ Εθνική, αφού θα βρίσκονται έναν βαθμό πάνω από τον σημερινό τους αντίπαλο και θα υπερτερούν σε περίπτωση ισοβαθμίας έχοντας κερδίσει και στο πρώτο ματς στον Βόλο.

Αντίθετα αν χάσουν τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Κι αυτό γιατί την τελευταία αγωνιστική οι Τρικαλινοί παίζουν με τον αδιάφορο Αμπελώνα εκτός έδρας και θα έχουν πολλές πιθανότητες να νικήσουν και να πάρουν εκείνοι το εισιτήριο.

Ασφαλώς κάτι τέτοιο δεν χωράει στο νου των «ερυθρολεύκων». Μέχρι στιγμής διαγράφουν εξαιρετική πορεία, κατορθώνοντας να διατηρήσουν το αήττητό τους έως τον Απρίλιο, όταν και γνώρισαν την πρώτη τους ήττα από τον Αμπελώνα. Ασφαλώς δεν θέλουν «γκρεμίσουν» ό,τι με κόπο «έχτισαν» και γι’ αυτό σήμερα θα μεταβούν στην πόλη του νομού Τρικάλων αποφασισμένοι να πάρουν το ροζ φύλλο.

Πάνω σ’ αυτό το πλαίσιο ο προπονητής Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης βρέθηκαν στην ευχάριστη θέση να έχουν υπό τις οδηγίες τους τον Γιώργο Παρασκευά. Ο 32χρονος σέντερ πήρε άδεια από την εργασία του που εδρεύει στην Αθήνα και όλη την εβδομάδα προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του στον Βόλο, προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί πανέτοιμη στην κρίσιμη αναμέτρηση.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Κώστας Αλεξίου, Θεόδωρος Ίλτσογλου, Θωμάς Καραγεώργος, Παναγιώτης Παπούλιας, Λεωνίδας Αναστασόπουλος, Σταμάτης Σκαμάγκας, Δημήτρης Μπόγδανος, Αλέξανδρος Λουλούδης, Γιώργος Παρασκευάς, Δημήτρης Καραθάνος.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις