Επαφές με επιχειρηματίες ξεκινούν οι Βαρούτσικος-Τόρης

Η επόμενη μέρα μετά τα πλέι οφ απασχολεί τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς αυτή η ομάδα θα πρέπει να έχει μέλλον και να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Η διοίκηση των κ.κ. Βαρούτσικου-Τόρη αναζητούν άτομα για να μπουν στη διοίκηση, προκειμένου να υπάρξει μια ισχυρή ομάδα επιχειρηματιών…

…από το Βόλο (10-15 ατόμων), η οποία έχοντας όραμα για τον Ολυμπιακό και πλάνο, να λειτουργήσει σύμφωνα με τα όσα επιτάσσει το σύγχρονο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κ.κ. Βαρούτσικος και Τόρης έχουν έρθει σε επαφή με γνωστούς επιχειρηματίες της πόλης, οι οποίοι αγαπούν τον Ολυμπιακό και φαίνονται θετικοί στο να συμβάλουν οικονομικά στην προσπάθεια που θα επιχειρηθεί. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, ενώ θα γίνουν και νέες συναντήσεις με άλλα άτομα.
Αυτή τη στιγμή, η μόνη λύση για να βγει ο Ολυμπιακός από το αδιέξοδο και να υπάρχει ομάδα και την επόμενη χρονιά, είναι να βρεθούν κάποια άτομα, τα οποία θα στηρίξουν την ΠΑΕ οικονομικά, όχι με τη μορφή χορηγίας, αλλά συνδιοίκησης, σ’ ένα διευρυμένο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα απαρτίζεται από άτομα που αγαπούν τον Ολυμπιακό και θέλουν να τον δουν και πάλι να μεγαλουργεί στη Σούπερ Λιγκ.
Το προσεχές διάστημα θα φανεί κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει μια τέτοια κίνηση, καθώς και στο πρόσφατο παρελθόν έγινε προσπάθεια για προσέγγιση επιχειρηματιών, χωρίς αυτή η προσπάθεια να ευδοκιμήσει επί της ουσίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις