Ήττα του Ολυμπιακού Β. στην Καλαμπάκα, καταγγέλλει “σφαγή” από τη διαιτησία

Την ήττα με 81-74 γνώρισε ο Ολυμπιακός Β. μέσα στην Καλαμπάκα για τα πλέι-οφ ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Η βολιώτικη ομάδα καταγγέλλει «σφαγή» από τη διαιτησία και τη θεωρεί υπαίτια της σημερινής ήττας. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στο α’ ημίχρονο οι διαιτητές απέβαλαν με αντιαθλητικό και τεχνική ποινή τον Παπούλια, στερώντας από τη βολιώτικη ομάδα έναν από τους καλύτερους παίκτες της. Επίσης, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού  Β. οι διαιτητές Παγώνης, Παζώλης, ανέχτηκαν το σκληρό παιχνίδι των παικτών της Καλαμπάκας, ενώ αντίθετα με το παραμικρό «φόρτωναν» με φάουλ τους παίκτες του Ολυμπιακού Β.

Το ματς ήταν ντέρμπι σε όλη του τη διάρκεια, ενώ το ημίχρονο είχε τελειώσει με 37-37. Ο Ολυμπιακός Β. πλέον θα μπορέσει να κατακτήσει την πρώτη θέση μόνο στην περίπτωση που κερδίσει την τελευταία αγωνιστική τον Γ.Σ.Βόλου και χάσει η Καλαμπάκα μέσα στην Αμπελώνα. Βέβαια, υπό προϋποθέσεις ίσως και η δεύτερη θέση οδηγήσει σε άνοδο.

Από πλευράς γηπεδούχων πρώτος σκόρερ της συνάντησης ήταν ο Καλλιάρας με 27 πόντους, ενώ από τον Ολυμπιακό Βόλου το βάρος στην επίθεση πήραν ο Μπόγδανος  με 21 πόντους και ο Παρασκευάς με 18.

Διαιτητές: Παγώνης – Παζώλης
Δεκάλεπτα: 15-14, 37-37, 53-53, 81-74
Καλαμπάκα (Κωνσταντινίδης): Παπανδρέου 11(2), Μπαλωμένος 2, Ούτος, Σπανός 8(2), Χαρτόπουλος ,  Καλούδας, Μάρκος , Τσιλούλης 3(1), Βλάχος 18(2), Καλλιάρας 27(1), Γκαντιάς 12(2).
Ολυμπιακός Βόλου: (Βλιώρας, Γκουγκουτούδης): Καραγεώργος 13(3), Τζήμας,  Παπούλιας 6, Ίλτσογλου 13(2), Μπόγδανος 21(1), Γαβρινιώτης , Καραθάνος, Σκαμάγκας, Αναστασόπουλος 3,  Παρασκευάς 18.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις