«Διπλό» τίτλου για την Αγία Άννα, 1-2 την Α.Ε. 2002

Η Αγία Άννα βαδίζει ολοταχώς για την κατάκτηση της 1ης θέσης του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ. Η ομάδα του Σωτήρη Πετσιμέρη πέρασε με 1-2 κι από την έδρα της Α.Ε. 2002 και με νίκη στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος, εξασφαλίζει τον τίτλο του πρωταθλητή στον συγκεκριμένο όμιλο. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου Νηλείας και διεξήχθη στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.
Ο Σκοπός χάρισε το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 50’, για να έρθει ο Σταθόπουλος να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 72’. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε ο Πετσιμέρης στο 87’, ενώ στο 89’ ο Μητράκος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν τρία δοκάρια (2 ο Κανδήλας και 1 ο Ζαρίφης). Επίσης, το παιχνίδι με την Αγία Άννα ήταν το τελευταίο για τον τεχνικό, Γιώργο Καραμίχαλο, στον πάγκο των γηπεδούχων, καθώς έλυσε τη συνεργασία του με τη διοίκηση της Α.Ε. 2002.

Διαιτητής: Βαρτσάκης (Θεσσαλίας).
Βοηθοί: Δ. Σακκάς, Αντωνίου (Θεσσαλίας).
Α.Ε. 2002: Μητράκος, Παρίσης, Βερντόβα, Σταθόπουλος, Κόρδας, Βέργος, Στουμποβίκος (65’ Γαλάνης), Κ. Παπαϊωάννου, Πολυχρόνου, Κουβαράς (85’ Κουνατίδης), Χ. Παπαϊωάννου.
ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Αϊντίνι, Στεργιόπουλος (37’ Κανδήλας), Νιαώτης, Σκοπός, Πετσιμέρης, Σ. Τσιουρέλης (75’ Κωτούλας), Λίτσος, Φιλατζικιώτης, Αντωνίου (80’ Χατζόγλου), Κ. Τσιουρέλης, Ζαρίφης (80’ Καπής).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις