Φινάλε με ανατροπή στο σκορ για την Ακρόπολη

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα η Ακρόπολη,  με νίκη ολοκλήρωσε τη σεζόν, αφού επικράτησε εκτός έδρας επί του Μαγνησιακού με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή.

Στο παιχνίδι δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και οι δύο ομάδες έπαιξαν χωρίς άγχος. Όλα τα γκολ  σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Στην αναμέτρηση προηγήθηκε ο Μαγνησιακός στο 64ο λεπτό, με κεφαλιά του  Οικονόμου μετά από σέντρα του Γκέρτσου.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους και σκοράροντας δύο φορές με τον Μιχάλη Τσουκάλη (71’) με πλασέ, μετά από παράλληλη σέντρα του Κόκκα και στο 83ο  με ευθύβολο σουτ εντός περιοχής, μετά από ασίστ του Μαυρίδη, έκαναν την ανατροπή στο σκορ και πήραν το νικηφόρο αποτέλεσμα,  συμπληρώνοντας μία σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Από την άλλη ο Μαγνησιακός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του,  διευρύνοντας το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων.

Δύο τραυματισμοί συνάντησαν σημάδεψαν την αναμέτρηση για τους,  ο πρώτος για τον Θεοδωρόπουλο που χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο πρόσωπο και ο δεύτερος για τον Ίβιτς ο οποίος σε μία έξοδο συγκρούστηκε με αντίπαλο χτύπησε τον αυχένα (φωτό),  ευτυχώς όμως χωρίς να υπάρξει τίποτα δυσάρεστο.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Κρανιάς, Λέτο, Κοντοβάς, Βασιλείου, Πανόπουλος, Οικονόμου, Γκέρτσος, Δανιλόπουλος, Λιάρος, Θεοδωρόπουλος (20 λ. τρ. Μαγιόγλου)
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Παπεμμανουηλίδης, Βλιώρας, Τσιαντής, Πασσιάς (65’ Χάνος), Μαυρίδης, Κόκκας (85’ Σταμέλος), Τ. Κολημήτρας, Αξιώτης (83’ Πούλιος), Τσούκαλης Παγώνης (55 Κ.  Κολημήτρας)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις