Σήμερα ξεκινά ο έλεγχος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Το γεγονός ότι έχουν περάσει δέκα ημέρες από την υπογραφή του Μνημονίου Συναντίληψης μεταξύ Αλαφούζου-Παϊροζ και δεν έχει αρχίσει ακόμη ο οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ έχει φέρει ανησυχία. Οι συνεργάτες του Ταϊλανδού επιχειρηματία δεν έχουν κάνει ακόμη γνωστή την εταιρεία που θα παραλάβει τα στοιχεία αλλά εμφανίζονται καθησυχαστικοί. Το γεγονός ότι έχουν περάσει δέκα ημέρες από την υπογραφή του Μνημονίου Συναντίληψης μεταξύ Αλαφούζου-Παϊροζ και δεν έχει αρχίσει ακόμη ο οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ έχει φέρει ανησυχία. Οι συνεργάτες του Ταϊλανδού επιχειρηματία δεν έχουν κάνει ακόμη γνωστή την εταιρεία που θα παραλάβει τα στοιχεία αλλά εμφανίζονται καθησυχαστικοί.

Σύμφωνα με την Livesport, οι Έλληνες συνεργάτες του Παϊρότζ υποστηρίζουν ότι κατανοούν την αγωνία των φίλων του Παναθηναϊκού, όμως η PAN ASIA δεν πρόκειται να προβεί σε βεβιασμένες κινήσεις. Το Μνημόνιο αναφέρει ως καταληκτική ημερομηνία την 30η Ιουνίου, ωστόσο, στο επενδυτικό σχήμα εκτιμούν ότι ως τις 15 Ιουνίου ο έλεγχος θα έχει ολοκληρωθεί και αν όλα πάνε μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα θα γίνουν και τα διαδικαστικά.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο οικονομικός έλεγχος θα ξεκινήσει σήμερα και πλέον η πλευρά Παϊροτζ θα επικεντρωθεί στον ορισμό τοποτηρητή, που θα τον εκπροσωπεί στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις