ΒΙΝΤΕΟ: Δηλώσεις Τ. Αλιάτη και Κ. Παπαστεργίου

Πολύ σημαντικά θέματα προέκυψαν από τις δηλώσεις που έκανε πρόεδρος του Θησέα κ. Τάκης Αλιάτης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απονομής του κυπέλλου στον πρωταθλητή Θησέα.

Αρχικά μίλησε για το δίκαιο τίτλο που κατέκτησε η ομάδα του, για την πικρία που ένιωσε λόγω της καθυστέρησης στην έκδοση απόφασης για την ένσταση, για την πεποίθηση του ότι η επόμενη θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για το Θησέα, ενώ αποκάλυψε τη δομή που επιθυμεί να έχει το ρόστερ, ότι ήδη γίνονται προπαρασκευαστικές συζητήσεις για την ομάδα της νέας χρονιάς κι ότι άμεσα θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση.

Αντίστοιχες και οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Κώστα Παπαστεργίου, ο οποίος τόνισε το πόσο δύσκολο ήταν το ψυχολογικό κομμάτι, αφού η ένσταση που εκκρεμούσε δεν επέτρεπε στην ομάδα να χαρεί καμία νίκη. Μίλησε για το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα του  και την άξια κατάκτηση του πρωταθλήματος, το ρόλο της διοίκησης στην επιτυχία, συνεχάρη τον κόσμο, ανέφερε πιο είναι το μυστικό δημιουργίας μια καής ομάδας κι έκανε το σχόλιό του για την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις