Φύλλο αγώνα “φωτιά” καίει την Αμαλιάδα!

“Φωτιά” για τους γηπεδούχους το φύλλο αγώνα που συνέταξε αργά την Κυριακή το βράδυ (!) ο διαιτητής Τάσης από την Ήπειρο, του άκρως επεισοδιακού αγώνα της Αμαλιάδας, για τα μπαράζ ανόδου της Γ΄Εθνικής στον 2ο όμιλο, ανάμεσα στον τοπικό Αστέρα με την ομάδα του Ηροδότου, όπως αποκαλύπτει το Sportstonoto.gr!

Αυτό αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής (να σημειωθεί πως μέχρι και τραυματισμό αστυνομικού αναφέρει ότι τον είδε ο ίδιος, ο διαιτητής):

«Αντιλήφθηκα εκτός ομάδων, ανθρώπους αγνώστων λοιπών στοιχείων, ένας των οποίων όπως αντιληφθήκαμε χτύπησε τον δηλωθέντα προπονητή της ομάδας κ. Παπαματθαιάκη στα πλευρά. Επιπλέον κινήθηκε απειλητικά εναντίον ποδοσφαιριστή του Ηροδότου χωρίς να διευκρινιστεί το πρόσωπο λόγω του πλήθους που υπήρχε.

Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής του Ηροδότου, Κασαπάκης μου είπε ότι ο Φραγκουλάκης δεν ήταν δυνατό να έρθει λόγω της επίθεσης που δέχτηκε και ως εκ τούτου χρέη αρχηγού ανέλαβε αυτός που υπογράφει το φύλλο αγώνα.

Επιπροσθέτως ο αρχηγός της φιλοξενούμενης ομάδας ανέφερε τραυματισμού του ποδοσφαιριστή Μωραϊτη και τον τραυματισμό του Παπαματθαιάκη και ότι η ομάδα βρίσκεται στα αποδυτήρια και ότι θα μεταφερθούν οι τραυματίες στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ.

Ο αρχηγός της γηπεδούχου ομάδας, Αρβανίτης μας ανάφερε τον τραυματισμό του Ντάβαρη από τον γυμναστή των φιλοξενούμενων.

Επιπροσθέτως κλήθηκε ο γιατρός του αγώνα για να μας μεταφέρει για τους τραυματίες και αφού είχε, όπως είπε, εξετάσει τους τραυματίες, μας αναφέρει παρουσία των δυο παρατηρητών του αγώνα τα εξής:

  1. A) Γα τον διερμηνέα της γηπεδούχου ομάδας κ. Ντάβαρη: αναφερόμενος τραυματισμός, θλαστικότητα οπιστώτια (πίσω από το αυτί), εκδορά δεξιά, απώλεια συνειδήσεως.

Β) Για τον Φραγκουλάκη αναφέρονται ζάλη από χτύπημα αντικειμένου στο κεφάλι χωρίς νευρολογικά συμπτώματα. Αναφέρει ότι έκανε εμετό με το χέρι χωρίς να μυρίζει το στόμα γαστρικό περιεχόμενο. Χωρίς εμφανή εξωτερική κάκωση.

Γ) Για τον ποδοσφαιριστή Μωραϊτη αναφερόμενος εμετός συνέπεια υπάρχουσας κάκωση δεξιού ιγμόρειου, άμεση πλήξη χωρίς νευρολογικά συμπτώματα. Χωρίς να μυρίζει το στόμα του γαστρικό περιερχόμενο.

Ωστόσο από το ευρισκόμενο σύνολο ποδοσφαιριστών του Ηροδότου ένας παίκτης κινήθηκε στον αγωνιστικό χώρο πεσμένος και μετέπειτα ένα άτομα χτύπησε έναν αστυνομικό στο πρόσωπο.

Στην προσπάθεια της αστυνομίας να τον πιάσει, ενώ δεν αντιλήφθηκα το νούμερο από τη φανέλα του ποδοσφαιριστή του Ηροδότου, οι φιλοξενούμενοι αποχώρησαν συνοδεία αστυνομίας.

Από την αστυνομία ενημερωθήκαμε ότι το άτομο άγνωστων στοιχείων που χτύπησε αστυνομικό εντός αγωνιστικού χώρου συνελήφθη και επιπλέον ότι με ΕΚΑΒ διακομίσθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις οι εξής: Ντάβαρης, Φραγκουλάκης, Ξυδάκης.

Κατόπιν των ανωτέρω διέκοψα οριστικά των αγώνα καθότι υπήρξε είσοδος ατόμων αγνώστων στοιχείων μη δηλουμένων στο παρόν φύλλο αγώνα και τραυματισμός αξιωματούχου ομάδας, κ. Παπαματθαιάκη.

Στο σημείο εκείνο το σκορ ήταν 0-0 και το εναρκτήριο λάκτισμα του β’ ημιχρόνου θα εκτελούνται από τη φιλοξενούμενη ομάδα του Ηροδότου.

Περίπου ώρα 21.00 ο ιατρός του αγώνα προσήλθε αυτοβούλως στα αποδυτήρια των διαιτητών και μου παρέδωσε την ιατρική έκθεση η οποία αποτελείται από 4 σελίδες και επισυνάπτεται στο παρόν φύλλο αγώνα».

Αυτό λοιπόν νομικά μεταφράζεται – βάση πάντα του ΚΑΠ – μηδενισμό και -3 βαθμούς για φέτος για τον Αστέρα Αμαλιάδας, χρηματικό πρόστιμο, 3-4 αγωνιστικές τιμωρίας της έδρας και οι νομικοί των “βυσσινί” θα δώσουν τώρα μάχη για να μην “φάνε” μείον βαθμούς και για την νέα αγωνιστική περίοδο (μείον 2 τουλάχιστον).

Και δια της… γραφής μας το αληθές, σας παραθέτουμε στη συνέχεια και φωτογραφίες του φύλλου αγώνα, πάντα αποκλειστικά από το Sportstonoto.gr:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις