Ασημένιος ο Κεχαγιάς στο παγκόσμιο της Ρόδου ο Ανδρέας Κεχαγιάς

Το αργυρό μετάλλιο και στην δεύτερη θέση κατάφερε να τερματίσει o βολιώτης αθλητής Κεχαγιάς Ανδρέας στο επίσημο παγκόσμιο πρωτάθλημα κικ μπόξινγκ της W.P.K.A.( World Pan-Amateur Kick boxing Association) που διεξήχθη από 9 εώς 13 του μηνός στο νησί της Ρόδου.

Ο Κεχαγιάς έλαβε μέρος στο αγώνισμα πλήρης επαφής (Full low kick) στην κατηγορία εώς 80 κιλά ανδρών. Η κλήρωση της Πέμπτης τον έφερε αρχικά να αγωνιστεί Παρασκευή σε προκριματικά με αθλητή από την Ιορδανία, το Σάββατο σε ημιτελική φάση με αθλητή από την Λευκορωσία και την ίδια μέρα τελικό με ελληνοκύπριο αθλητή οπού και ηττήθηκε. Η ήττα στον τελικό, αν και ξεκίνησε δυναμικά προσπαθώντας να πάρει τον έλεγχο στην διάρκεια του αγώνα, όμως χωρίς να πιεστεί υπέπεσε σε επιπόλαιο λάθος κατεβάζοντας αρκετά χαμηλά τα χέρια του από το πρόσωπο δίνοντας την ευκαιρία να το εκμεταλλευτεί ο αντίπαλός του πετυχαίνοντας ένα γρήγορο δεξί κροσέ με αποτέλεσμα να ζαλιστεί ο βολιώτης αθλητής και να πέσει στο δάπεδο του ρινγκ, αν και ξανασηκώθηκε δεν έδειξε βάση κανονισμού μέχρι τα 8”τα γάντια στον διαιτητή ότι μπορεί να συνεχίσει και μέτρησε ως τα 10” δίνοντας την νίκη στον αντίπαλό του.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα έγινε με την υποστιριξη του ΕΟΤ, (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) ως ο αρμόδιος εθνικός φορέας για τουριστική προώθηση και προβολή της Ελλάδας και τον δημοτικό οργανισμό πολιτισμού και αθλητισμού της Ρόδου.