Ιμεράι: «Η επιθυμία του Ντόλγκι είναι να παραμείνει στη Νίκη»

Στο ραδιόφωνο του “ΒΟΛΟΣ 98.6 FM” και στην εκπομπή “CLASSICO” φιλοξενήθηκε ο Νίκος Ιμεράι, ο οποίος ξεκαθάρισε για το θέμα του Ντόλγκι ότι δεν θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από τη Νίκη. Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα της ομάδας και διευκρίνησε πως υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντόνιο Ανιέτε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Ιμεράι στον ΒΟΛΟΣ 98.6 FM:

Για το θέμα που προέκυψε με τον Άντον Ντόλγκι: «Επικοινωνώ για να ξεκαθαρίσω ότι ο Ντόλγκι δεν αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. Όλα είναι συζητήσιμα. Ο Ντόλγκι ζήτησε να δει την οικογένειά του. Του είπαμε, επειδή το προσεχές παιχνίδι Κυπέλλου θεωρείτα βατό, ότι μπορεί να λείψει από αυτό το παιχνίδι και να συζητήσει με την οικογένειά του, ώστε να πάρει την οριστική του απόφαση. Ο παίκτης εξοφλήθηκε και μου είπε πως η θέλησή του είναι να μείνει στην ομάδα αλλά πρέπει να συζητήσει και με τους γονείς του.  Εντός των ημερών θα μας απαντήσει αν μπορούμε να τον υπολογίζουμε ή όχι. Η Νίκη Βόλου δεν κρατάει κανέναν με το ζόρι. Όπως μας είπε όμως θέλει να μείνει στην ομάδα».

Για το πλάνο της νέας σεζόν και αν θα υπάρξουν αλλαγές: «Θα γίνει αναθεώρηση του πλάνου για τη νέα χρονιά. Προς το παρόν όμως δεν μπορούμε να μιλήσουμε γιατί η ομάδα έχει ακόμα αγωνιστικές υποχρεώσεις. Πάντως εργασίες γίνονται, παίκτες έχουν πάρει προκαταβολές, αλλά δεν είναι η ώρα για ανακοινώσεις εφόσον η ομάδα έχει υποχρεώσεις».

Για το αν υπάρχουν “συμπαίκτες” για τη νέα χρονιά και για το αν το μπάτζετ θα είναι μεγαλύτερο: «Υπάρχουν 4-5 άτομα που είναι και φίλοι και επιχειρηματίες που θα βοηθήσουν τη Νίκη. Δεν θα με αφήσουν μόνο στην προσπάθεια. Το μπάτζετ της νέας χρονιάς θα είναι μεγαλύτερο και θα γίνει και καλύτερη δουλειά. Γιατί με το περσινό μπάτζετ δεν καταφέραμε και πολλά πράγματα. Η ομάδα είναι καλή, σχεδόν όλη η ομάδα θα μείνει, αλλά θα ενισχυθεί με ποιοτικούς παίκτες. Το περσινό μπάτζετ δεν ήταν αυτό που χρειαζόταν. Δόθηκαν αρκετά χρήματα αλλά φέτος το μπάτζετ θα είναι πολύ μεγαλύτερο. Οι παίκτες που θα έρθουν δεν θα είναι παίκτες της σειράς, θα είναι παίκτες που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά».

Για τις προσθήκες και τις αποχωρήσεις από το ρόστερ: «Μίλησα με τους προπονητές και τους υπόλοιπους από τη διοίκηση. Αν φύγουν, θα φύγουν 2-3 παίκτες όχι παραπάνω. Ο κορμός της ομάδας θα μείνει, αλλά θα γίνουν 5-6 καλές προσθήκες με βάση αυτά που έχουν πει οι προπονητές που πάσχει η ομάδα».

Για την εκκαθάριση: «Σε λίγες μέρες τελειώνει και η ιστορία της εκκαθάρισης. Η ομάδα είναι πεντακάθαρη. Την φετινή χρονιά δώσαμε περισσότερο βάρος στο να οργανώσουμε την ομάδα, να έχει εγκαταστάσεις. Έχει γίνει δουλειά με προοπτική. Μπορεί εμείς αύριο να μην είμαστε, όμως η Νίκη θα είναι. Θα έχει τις βάσεις, τα θεμέλια για τον οποιονδήποτε που θα έρθει και θα θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο θα βρει μια ομάδα νοικοκυρεμένη».

Για το αν η στελέχωση του ρόστερ εξαρτηθεί από τις κινήσεις του βασικού αντιπάλου για την άνοδο, του Ολυμπιακού Βόλου: «Όχι, πρώτα απ’ όλα κοιτάμε την ομάδα μας και να είμαστε εμείς καλοί. Με τον Ολυμπιακό Βόλου είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90’».

Για τον Ανιέτε: «Πράγματι έχουμε επικοινωνήσει με τον Ανιέτε. Περιμένουμε να κάνουμε μία συζήτηση μαζί του».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις