Ο Πύρασος αποχαιρετά Στ. Αρσένο…

Με μια συναισθηματικά  φορτισμένη ανακοίνωση, ο Πύρασος αποχαιρετά τον Στέλιο Αρσένο, μετά από έντεκα χρόνια παρουσίας του στην ομάδα, η οποία ολοκληρώθηκε με την παρουσία του ως πρώτου προπονητή στην ομάδα της Ν. Αγχιάλου για δυο χρόνια.

“Η σημερινή είναι μία από τις ειδήσεις που δεν θα θέλαμε να δημοσιεύσουμε, καθώς ανακοινώνουμε τη λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή Στέλιο Αρσένο αναφορικά με την πρώτη ομάδα του Πυράσου. Ο Στέλιος ήταν για εμάς κάτι περισσότερο από ένας απλός προπονητής. Συμπλήρωσε σχεδόν 11 χρόνια στον Πύρασο κι αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου μας. Αγωνίστηκε επτά χρόνια και αμέσως μετά, ξεκίνησε την προπονητική, πρώτα ως βοηθός του Νίκου Χατζηκυριακίδη, έπειτα ως συνεργάτης του Στέφανου Ξηροφώτου κι ανέλαβε μόνος του προς το τέλος της αγωνιστικής σεζόν 2015-16 την ευθύνη της καθοδήγησης του Πυράσου. Είχε δύο συμπληρωμένες σεζόν στον πάγκο στην Α’ ΕΠΣΘ με 2η θέση πέρυσι και 6η φέτος που αποτελούν σημαντική επιτυχία για το σωματείο και τον ίδιον. Έχοντας προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας, αποφάσισε πως έφθασε η ώρα να κλείσει ο κύκλος της παρουσίας του στον Πύρασο. Και είναι ιδιαίτερα τιμητικό για την ομάδα μας που αναδείχθηκε ως προπονητής από τον Πύρασο και ο ίδιος ανέδειξε το έργο του μέσα από την ομάδα μας. Με τη σιγουριά πως οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν, ευχόμαστε στον Στέλιο καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα και του λέμε ότι ο Πύρασος θα είναι πάντα το ποδοσφαιρικό του σπίτι. Γνωρίζουμε τις ικανότητές του, το χάρισμα της επικοινωνίας που έχει με τους ποδοσφαιριστές και είμαστε πεπεισμένοι πως θα τα καταφέρει περίφημα και στην παραπάνω κατηγορία. Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν !

Υ.Γ. Ο Στέλιος Αρσένος αναμένεται να συνεχίσει το έργο του στην ακαδημία του Πυράσου την προσεχή σεζόν, κάτι που μας χαροποιεί όλους.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις