Μελισσανίδης: «Θα έρθουν παικταράδες στην ΑΕΚ»!

Κάτι παραπάνω από καθησυχαστικός για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ εμφανίστηκε, με αφορμή το θέμα Χριστοδουλόπουλου, ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» ξεκαθάριζε σε όλους τους τόνους την Τρίτη ότι συμπεριφορές όπως του Έλληνα εξτρέμ δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές από τον σύλλογο.

Διαβεβαίωνε, δε, ότι η ΑΕΚ όχι μόνο δεν θα αποδυναμωθεί, αλλά θα φέρει και καλύτερους παίκτες από τον Λάζαρο.

«Άνθρωποι που δεν σέβονται τις δεσμεύσεις τους δεν έχουν θέση στην ομάδα που φτιάχνουμε εμείς τα τελευταία χρόνια. Στην ΑΕΚ που έχουμε βάλει μπροστά δεν υπάρχει θέση για ανθρώπους που δεν τηρούν συμφωνίες. Στόχος μας είναι να έχουμε και να φέρνουμε όποτε χρειαστεί, καλύτερους σε όλα τα επίπεδα.

Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη για να νιώθει ο οποιοσδήποτε πώς μπορεί να υπαναχωρεί από συμφωνίες που έχει συνάψει μαζί της, οπότε το θελήσει κι ανάλογα με το αν γίνεται αυτό που θέλει ή όχι. Για μένα αυτά είναι αδιαπραγμάτευτα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και κατέληξε: «Δεν εξαρτάται από κανέναν παίκτη μεμονωμένα η ΑΕΚ και μπορεί να παίρνει και να έχει τους καλύτερους. Παικταράδες θα έρθουν και τώρα στην ΑΕΚ, να είναι σίγουροι όλοι οι οπαδοί της γι’ αυτό».